وزیر رفاه خبر داد

مدت زمان خانه‌دار شدن کاهش می‏ یابد

پنجره ایرانیان: به گفته وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی سیاست دولت این است که مدت زمان خانه‌دار شدن افراد را کاهش دهد.
  • چهارشنبه 18 شهریور 1394 ساعت 10:33

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی ربیعی در حاشیه هفتمین اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره نظام یک‌پارچه رفاهی اظهار کرد: ما در تلاشیم با ایجاد این نظام یک‌پارچه رفاهی، اثربخشی خدمات را افزایش دهیم، یعنی بتوانیم با خدمات بهتری به سرپرست خانوارها، گروه‌ها و بیماری‌های خاص و افرادی که تحرک اقتصادی ندارند وضعیتشان را بهتر کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه متاسفانه 60 تا 100 سال طول می‌کشد برخی گروه‌ها و افراد جامعه خانه‌دار شوند، گفت: باید برای آنها فکری کنیم و زمان صاحب‌خانه شدن چنین افرادی را کمتر کنیم.

ربیعی با بیان اینکه باید بتوانیم مهارت و شغل ایجاد کنیم، گفت: منابع دولت‌ها در تمام کشورها محدودیت دارد. ما نیز باید منابع خودمان را اثربخش کنیم تا کنترل هزینه داشته باشیم. وی تصریح کرد: خوشبختانه در دو سال گذشته پایگاه اطلاعاتی رفاهی ایرانیان را توانستیم غنی‌ کنیم به‌طوری که افراد را در دهک‌های مختلف شناسایی کردیم و همچنین این رتبه‌بندی را "صدک‌بندی" کردیم.

وزیر رفاه درباره لایحه اجتماعی‌ که به مجلس خواهد رفت، عنوان کرد: در این لایحه حتی خانوارهایی را که دچار مشکل هستند بیمه تکمیلی می‌کنیم و حتی برای برخی‌ها شغل ایجاد می‌کنیم و این زنجیره را با کمک سازمان فنی و حرفه‌ای کامل خواهیم کرد.

ربیعی ادامه داد: معتقدم بیمه‌ها در این مدت بسیار خوب عمل کردند و هماهنگی آنها نیز در این مدت نسبت به 3 دهه گذشته بی‌نظیر بوده است. وقتی که بنده وارد این وزارتخانه شدم و آن را تحویل گرفتم چیزی به‌نام پوشش بیمه‌ای نداشتیم و دفترچه‌ها نیز ارزشی نداشتند.

وی ادامه داد: بر این اساس بنده برای افزایش بهره‌وری به بیمه‌ها فشار آوردم تا بتوانیم بیماران خاص را پوشش دهیم و ارزش دفترچه‌ها را بالا ببریم. البته اگر تاخیری در پرداخت‌های بیمه‌ها است به‌دلیل مشکلات بودجه عمومی است که ما را نیز دچار مشکل می‌کند.

وزیر رفاه دستور رئیس جمهور برای اولویت قرار دادن بودجه این وزارتخانه برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در پرداخت‌ها را یادآور شد و افزود: 75 درصد هزینه‌های طرح تحول سلامت به‌عهده بیمه‌ها است. بنابراین اگر تاخیری در پرداخت‌ها به وجود می‌آید و همه را نگران می‌کند مربوط به ذات نظام بیمه‌ای نیست، بلکه به‌خاطر کمبود منابع عمومی است.


ثبت نظر

ارسال