دخالت 32 دستگاه در نوسازی بافت‌های فرسوده!

نشریه پنجره ایرانیان، سال هفتم ، شماره 74، آذرماه 1392

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران از تعامل و همکاری دولت و شهرداری در نوسازی بافت‌های فرسوده خبر داد و گفت : 32 دستگاه در امر نوسازی بافت‌های فرسوده دخیل هستند که ضروری است جهت تأمین تأسیسات و زیرساخت‌های شهری، تعیین تکلیف زمین‌های مجهول المالک و دارای مشکلات ثبتی و ... تعامل و هم افزایی در توان مدیریتی میان دستگاه‌های مربوطه شکل گیرد.
  • جمعه 1 آذر 1392 ساعت 10:58

علیرضا جعفری ، در گفت وگو با تهران سما با اشاره به نخستین نشست هم اندیشی سازمان نوسازی شهر تهران با مدیرعامل، اعضاء هیأت مدیره و مدیران ارشد شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران ، برگزاری این جلسه را نقطه عطفی در مسیر احیاء و نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران دانست و گفت : تعامل و همکاری میان نهادهای دولتی و نهادهای خدمتگزار مدیریتی قطعاً آثار و برکات گشایش خدمت به مردم را در بر داشته و باعث تسریع در روند نوسازی کلانشهر تهران بر اساس تکالیف قانونی خواهد شد.

جعفری با اشاره به اینکه 3 مانع فرهنگی- اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی اصلی ترین موانع پیش روی نوسازی هستند، افزود: دفاتر خدمات نوسازی به عنوان فرماندهان خط مقدم نوسازی در محلات با اطلاع رسانی، آگاهی بخشی،شناخت فرصت‌های بالقوه، ترغیب و انگیزه بخشی و تعریف پروژه‌های محرک توسعه نسبت به رفع موانع فرهنگی و اجتماعی در بافت‌های فرسوده اقدام می‌کنند.مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که با استفاده از جریان‌های علمی و دانشگاهی و حمایت وزارت اقتصاد و دارائی، طرح‌ها و مدل‌های اقتصادی مختلفی برای تسهیل در روند نوسازی تدوین شده است از اجرای طرح شمس ایرانیان به منظور هدایت سرمایه‌های خرد و کلان در بافت‌های فرسوده خبر داد.

به گفته وی، مقرر شده است تا 5 کارگروه مختلف با عناوین کارگروه شیوه تأمین منابع مالی، کارگروه فنی و فناوری و ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، کارگروه اجتماعی فرهنگی و محرک توسعه، کارگروه حقوقی و امور نهادها، کارگروه تدوین و بازنگری شرح خدمات و اسناد طرح‌های توسعه شهری تشکیل شود و پس از جمع بندی مباحث در این کارگروه‌ها، نشست‌های مشترک دیگری میان سازمان نوسازی و سازمان عمران و بهسازی شهری تهران برگزار شود.

 جامعه مهندسان با فناوری نانو در صنعت ساختمان بیگانه‌اندمحققان کشور در حالی با استفاده از فناوری نانو موفق به تولید لوله‌های بی صدا برای ساختمان‌ها شدند که به باور آنها جامعه مهندسی کشور آشنایی با این فناوری ندارند. مهندس علیرضا صحاف امین، مجری طرح در مجمع بین‌المللی اقتصاد نانو با اشاره به روند تولید تولید لوله‌های بی صدا گفت: برای این منظور دو لایه بی صدا تولید شده که لایه داخلی از ماده پلی پروپالن خالص و بسیار صیقلی و لایه خارجی از پلی پروپالن خالص و با خاصیت ضربه پذیری است.

وی با بیان اینکه در تولید این لوله‌ها از نانو ذرات رس استفاده شده است، ادامه داد: لوله‌های بی صدای تولید شده در حدود 17 دسی بل صدا را عبور می‌‌دهد. این در حالی است که استاندارد میزان صدای موجود در فضای خانگی در حدود 20 دسی بل است. صحاف امین با اشاره به چالش‌های موجود بر سر راه بازاریابی عرضه محصول دانش بنیان خاطر کرد: در حال حاضر استاندارد عایق‌کاری صوتی در ساختمان‌ها در کشور وجود ندارد و جامعه مهندسین کشور با فناوری نانو آشنا نیستند.


ثبت نظر

ارسال