دریافت گواهینامه اطلس آمریکا توسط پروفیل سی‌فور
1401/09/07
پنجره‌ایرانیان؛ پروفیل سی‌فور موفق به دریافت گواهینامه آزمون هوازدگی و تغییر رنگ از آزمایشگاه اطلس آمریکا شد.
دریافت گواهینامه اطلس آمریکا توسط پروفیل سی‌فور

به گزارش پنجره‌ایرانیان به نقل از روابط عمومی سی‌فور، به دلیل اهمیت زیاد موضوع تغییر رنگ پنجره دوجداره نمونه‌های پروفیل‌های دروپنجره سی‌فور برای اطمینان از کیفیت و ثبات رنگ به آمریکا ارسال شده و زیر نظر آزمایشگاه اطلس آمریکا که جزو معتبرترین آزمایشگاه‌های دنیاست مورد تست قرار گرفتند.

پروفیل‌های سی‌فور در دستگاه بسیار مدرن (UA-EMMA) در فضای باز صحرای آریزونا و همچنین صحرای فلوریدا مورد تست هوازدگی و تغییر رنگ قرار گرفتند. نتایج این آزمون بسیار رضایت‌بخش بوده و نشان‌دهنده موفقیت تکنولوژی نانو و (HOTMELT) بکار رفته روی پروفیل یوپی‌وی‌سی برای افزایش مقامت پروفیل در برابر شرایط جوی سخت بوده است.

دلتا E شاخص تغییر رنگ است، این عدد برای پروفیل‌های رنگی و سفید سی‌فور در شرایط آفتاب صحرای فلوریدا زیر ۱ اندازه‌گیری شده است. نتایج آزمایش اطلس تاییدکننده این موضوع است که تغییرات ظاهری پروفیل بسیار کمتر از حد استاندارد بوده و پروفیل سی‌فور از مقاومت بسیار بالایی در برابر نور خورشید و شرایط جوی نامناسب برخوردار بوده و بدون تغییر رنگ است.

آزمایشگاه اطلس با بیش از ۱۰۰ سال سابقه و با تجهیزاتی به‌روز و مدرن، پیشرو در ارائه انواع خدمات تست هوازدگی در فضای باز است. در این آزمایشگاه انواع تست‌های بین‌المللی شامل ISO، ASTM، DIN، JIS و بسیاری دیگر برای صنایع مختلف ازجمله شرکت‌های بزرگ خودروسازی، منسوجات، پلاستیک و مواد افزودنی، هوافضا، محصولات ساختمانی و معماری انجام می‌شود.

آزمایشگاه اطلس علاوه بر تست‌های مقاومت در برابر نور و هوازدگی، تست خوردگی و اشتعال‌پذیری و همچنین خدمات آموزش و مشاوره فنی به مشتریان را در سراسر جهان ارائه می‌‌دهد. آزمایشگاه اطلس با تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای که در اختیار دارد انواع تست مقاومت در برابر نور را در فضای باز و در صحرای آریزونا و فلوریدای آمریکا بر روی محصولات مختلف انجام می‌دهد.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر