برنامه‌ریزی برای صادرات ۳۵۰ هزار تن شمش آلومینیوم در 1401
1401/03/02
پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت آلومینای ایران از انجام برنامه‌ریزی برای صادرات ۳۵۰ هزار تن شمش آلومینیوم طی امسال خبر داد.
برنامه‌ریزی برای صادرات ۳۵۰ هزار تن شمش آلومینیوم در 1401

تورج زارع در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته ۲۰۰ هزار تن شمش آلومینیوم توسط این شرکت به بازارهای خارجی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه جنگ روسیه و اوکراین موجب افزایش قیمت شمش آلومینیوم در بازار شده است، تاکید کرد: این امر فرصتی برای توسعه این محصول به بازارهای جهانی است.

به گفته زارع شمش آلومینیوم تولیدی به کشورهایی همچون عراق، چین و ترکیه صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت آلومینای ایران در شهرستان جاجرم تنها تولیدکننده پودر آلومینا در ایران است، افزود: یکی از مهم‌ترین چالش‌های ما در این بخش، تولید و تامین بوکسیت پر عیار در کشور است.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی و تلاش شرکت آلومینای ایران هم‌اکنون معادن جاجرم در خراسان شمالی در ۵ سال اخیر به ۵ برابر افزایش یافته است، ادامه داد: به دنبال توسعه فعالیت‌های بخش خصوصی در صنعت آلومینیوم هستیم و هم‌اکنون ۱۰ درصد بوکسیت موردنیاز ما از معادن بخش خصوصی تامین می‌شود و تمام تلاش ما این است که در این راستا بتوانیم به افزایش بوکسیت پر عیار دست پیدا کنیم.

وی بیان کرد: با توجه به فقر معدنی کشور در تامین بوکسیت به‌عنوان ماده اولیه تولید آلومینیوم، استفاده از خاک‌های بوکسیت کم‌عیار با دانش بومی به‌عنوان راهکاری دانش‌بنیان در دستور کار است.

زارع اظهار کرد: ظرفیت تولید آلومینیوم در کشور سالیانه ۷۰۰ هزار تن است و برای تولید آن نیازمند استفاده از ۱.۴ میلیون تن پودر آلومینا هستیم که اکنون فقط ۲۵۰ هزار تن آن در داخل کشور تولید و بقیه از خارج تامین می‌شود.

وی تصریح کرد: ایران کشوری فقیر در ارتباط با دارا بودن منابع بوکسیت کم‌عیار است به همین دلیل به دنبال انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان برای پرعیارسازی بوکسیت از بوکسیت‌های کم‌عیار هستیم.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
افزایش تولید جهانی آلومینا در ماه آگوست
افزایش تولید جهانی آلومینا در ماه آگوست

پنجره‌ایرانیان؛ ‌تولید جهانی آلومینا در ماه آگوست سال جاری به 11.943 میلیون تن رسید که معادل تولید روزانه 385.3 هزار تن است.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر