اطلاعیه بورس کالا درباره غیرفعال شدن کد معاملاتی خریداران
1397/06/14
پنجرهایرانیان؛ شرکت بورس کالای ایران در اعلامیهای به خریداران نسبت به غیرفعال شدن کد معاملاتی آنها هشدار داد.
در این اعلامیه به خریدارانی که صورتهای مالی حسابرسی شده سال 1396 را تا تاریخ 31 شهریورماه 1397 ارسال نکنند نسبت به غیرفعال شدن کد معاملاتیشان هشدار داده شده است.
اطلاعیه بورس کالا بابت غیرفعال شدن قریبالوقوع کد معاملاتی برخی خریداران از بورس کالا:
پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.
پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.
پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژیهای نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژیهای تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژیهای تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.
پنجرهایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانکها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق میشود.
پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.