ساخت بخاری زیست توده‌سوز با راندمان بالا و آلودگی کمتر
1395/07/04
پنجره ایرانیان: محققان پژوهشگاه نیرو موفق به طراحی و ساخت نخستین نمونه بخاری زیست‌ توده‌سوز شدند.
ساخت بخاری زیست توده‌سوز با راندمان بالا و آلودگی کمتر

به گزارش ایسنا، مهدی رضایی، مجری پروژه «طراحی و ساخت بخاری زیست توده‌سوز» درباره این پروژه اظهار کرد: تامین انرژی از زایدات چوبی و کشاورزی یکی از اهداف این پروژه است، با توجه به اینکه در کشور ما در مناطق مختلف این مواد بدون استفاده خاص هدر می‌روند، پس از این طریق می‌توان از آنها بهره برد. همچنین در بسیاری مناطق این زایدات را به منظور استفاده از حرارت آن می‌سوزانند، اما چون راندمان حرارتی آنها پایین است، آلودگی زیادی را تولید می‌کنند.

رضایی ادامه داد: بنابراین در این پروژه هدف این است با استفاده از این زایدات، سوختی به نام پلت را تولید کنیم که نسبت به چوب معمولی دانسیته انرژی بالاتری دارد، همچنین از مزایای دیگر این سوخت این است که زمان کاربرد آن در بخاری زیست توده‌سوز راندمان حرارتی بالایی را ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه این بخاری کاملا خودکار است، گفت: در محفظه سوخت آن فلرها قرار گرفته و از طریق مارپیچ تغذیه عمل تغذیه به بخاری انجام می‌شود؛ همچنین فن‌هایی در بخاری تعبیه شده که راندمان را افزایش می دهد، به طوری که می‌توان با مقدار سوخت کمتر، انرژی بیشتری را به دست آورد.

رضایی درباره مزیت این بخاری نسبت به بخاری معمولی اظهار کرد: راندمان حرارتی بالا و تولید آلودگی کمتر از مزایای این بخاری است که طراحی و ساخت آن برای نخستین بار با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در ایران انجام شد.

وی درباره کاربرد بخاری نیز عنوان کرد: در بسیاری مناطق به منظور گرمایش از هیزم و چوب استفاده می‌شود و حتی مناطقی به دلیل اینکه دسترسی به شبکه گاز ندارند، از پیت استفاده می‌کنند؛ بنابراین در این مناطق که منابع مناسب چوبی و زایدات کشاورزی در دسترس است، می‌توان از این بخاری بهره برد. البته همه نقاط کاربرد دارد، اما مهم این است که سوخت مناسب بخاری در اختیار باشد.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
تولید سالانه 500 تا 1000 مگاوات برق از انرژی‏ های نو
تولید سالانه 500 تا 1000 مگاوات برق از انرژی‏ های نو

پنجره ایرانیان: مدیر عامل شرکت توانیر با اشاره به اهتمام ویژه دولت تدبیر و امید و وزارت نیرو به تولید برق از انرژی‏ های تجدیدپذیر، گفت: در برنامه ششم توسعه تولید سالانه ٥٠٠ تا ١٠٠٠ مگاوات برق از محل انرژی‏ های تجدیدپذیر پیش‏ بینی شده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر