پنجره ایرانیان اسپانسر خبری نمایشگاه آلومینیوم اراک
1395/05/06
پنجره ایرانیان: مجری نمایشگاه‏ های صنعتی استان مرکزی ضمن اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه بین‏ المللی صنعت آلومینیوم، نخستین نمایشگاه صنعت ریلی کشور و پانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مهرماه 1395 در شهر اراک گفت: با توجه به دغدغه برخی صنایع، نمایشگاه‌های صنعتی مهر ماه استان مرکزی در شان پایتخت صنعتی کشور برگزار می‌شود.
پنجره ایرانیان اسپانسر خبری نمایشگاه آلومینیوم اراک

به گزارش ایسنا، رئیس هیات مدیره شرکت معماران بهطرح (A2)، مجری نمایشگاه‏ های صنعتی استان مرکزی، در خصوص آخرین وضعیت برگزاری سه عنوان نمایشگاه صنعتی در استان مرکزی اظهار کرد: طی یک ماه اخیر 75 درصد پانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان استان مرکزی پوشش داده شده است به طوری که علاوه بر حضور غرفه‌داران داخلی شرکت‌های خارجی نیز برای حضور ثبت‌نام کرده‌اند.

مهندس بابک عقیلی‌ ادامه داد: با توجه به اینکه نمایشگاه صنعت ساختمان عنوان بین‌المللی ندارد، اما علاوه بر شرکت‌های داخلی، شرکت‌هایی از ژاپن، ترکیه، ایتالیا و سوئیس نیز حضور خود را اعلام کرده‌اند.

وی افزود: این اولین بار است که در برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان تقریبا تمامی طیف‌های مرتبط به این صنعت به نمایشگاه دعوت شده‌اند به طوری که در زمان برگزاری نمایشگاه (13 تا 16 مهرماه سال جاری) شاهد حضور فعالان عرصه ساختمان اعم از شرکت‌های کاشی و سرامیک، سرمایش و گرمایش، سیم و کابل، تاسیسات، دکوراسیون، نازک‌کاری، سنگ و ...خواهیم بود.

عقیلی‌نسب با بیان اینکه 70 درصد اولین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آلومینیوم ایران نیز برای حضور متقاضیان روزو شده است، گفت: علاوه بر حضور شرکت‌های قدرتمند بین‌المللی، غول‌های آلومینیوم کشور نیز از استان مرکزی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، هرمزگان و دیگر نقاط کشور برای حضور اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی اضافه کرد: به طوری که شرکت آلومینای ایران (آلومینیوم جاجرم)، شرکت آلومرول و آکرول استان مرکزی و آلومینیوم آذین حضور خود را رسما اعلام و ثبت‌نام غرفه خود را انجام داده‌اند.

مجری برگزاری این سه عنوان نمایشگاه در استان مرکزی با اشاره به اینکه گروه صنعتی آذین، مجموعه‌ای از شرکت‌های ایرانی، ایتالیایی و ترکیه‌ای است، افزود: این شرکت علاوه بر حضور در نمایشگاه برای اسپانسرینگ نمایشگاه نیز اعلام آمادگی کرده است و قطعا می‌توان نمایشگاهی با غرفه‌های زیبا با متراژهای بالا را شاهد بود.

عقیلی‌نسب با تاکید براینکه طبق سیاست‌گذاری‌های صورت گرفته این سه عنوان نمایشگاه به صورت تک به تک و جدا از هم دیده نمی‌شود، عنوان کرد: تاکنون 80 تا 85 درصد توانمندی صنعتی استان در این نمایشگاه جای داده شده است و درکنار آن نیز پاویون‌های کشورهای خارجی همچون قزاقستان، افغانستان، هیات تجاری از اقلیم کردستان حاضر خواهند بود.

وی افزود: علاوه بر آن، میزبان یک هیات تجاری از انگلستان خواهیم بود، همچنین هیات تجاری و پاویون اسلوونی برای بازدید از صنایع و نمایشگاه استان مرکزی حاضر می‌شوند.

عقیلی نسب علاوه بر این به حضور هیات دیپلماتیک عراق در نمایشگاه‌های صنعتی مهرماه استان مرکزی اشاره کرد و گفت: طی ملاقاتی با سرکنسول سفارت عراق توافقات لازم برای حضور این کشور در 15 و 16 مهرماه در نمایشگاه به انجام رسید.

وی با بیان اینکه تاکنون 40 کشور برای حضور در نمایشگاه از طریق شرکت معماران بهطرح، اتاق بازرگانی و سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی دعوت شده‏اند که این همکاری دستگاه‌های اجرایی قابل تقدیراست؛ به طوری که شرکت آلومینای ایران نیز از طریق سازمان صنعت، معدن تجارت خراسان شمالی در نمایشگاه حاضر شد که حاصل اطلاع‌رسانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی است.

رئیس هیات مدیره شرکت معماران بهطرح با تاکید براینکه تمام تلاش ما برگزاری نمایشگاه‌هایی در شان پایتخت صنعتی ایران است، گفت: با توجه به اینکه زمزمه‌هایی در خصوص شان و جایگاه این نمایشگاه‌ها به ویژه نمایشگاه آلومینیوم مطرح شده بود به نظر می‌رسد شرایط کنونی فراتر از نمایشگاه‌های برگزار شده در سطح استان است و البته تلاش‌های فراوانی در این راستا در حال اجراست.

وی در خصوص حضور اسپانسرهای خبری در زمان برگزاری این سه عنوان نمایشگاه صنعتی در استان گفت: مجمع رسانه صما که یکی از قدرتمندترین رسانه‌ها در زمینه صنعت ساختمان است و پنجره ایرانیان نیز به عنوان اسپانسرهای خبری در این نمایشگاه حاضر خواهند بود. به نظر می‌رسد که در تاریخ برگزاری نمایشگاه‌های استان حضور چنین اسپانسر خبری بی سابقه باشد.

مجری برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آلومینیوم و صنعت ریلی و پانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان استان مرکزی با اشاره به تبلیغات گسترده برای برگزاری این نمایشگاه‌های صنعتی در استان گفت: تیم IT شرکت معماران بهطرح، از طریق شبکه‌های مجازی و کانال تلگرام خود پوشش رسانه‌ای و تبلیغاتی قدرتمندی را انجام می‌دهند و علاوه بر آن، در کلیه شهرک‌های صنعتی استان بنرهای تبلیغاتی این نمایشگاه نصب شده است و با ارسال 200 هزار پیامک تبلیغاتی تقریبا صنایع مرتبط به نمایشگاه در سراسر ایران در جریان این نمایشگاه‏ها قرار گرفته‌اند.

عقیلی افزود: شرایط کنونی حاکی از این است که نمایشگاهی در شان پایتخت صنعتی ایران برگزار خواهد شد و قطعا دغدغه‌هایی که برخی صنایع در خصوص شان صنعت خود در این نمایشگاه داشتند با تلاش‌های فراوان و حضور شرکت‌های خارجی که معنای واقعی بین‌المللی بودن نمایشگاه‌ها را کاملا نشان می‌دهد مرتفع خواهد شد.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر