وام نوسازی سه شهر کشور رسید
1395/04/27
پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی از اختصاص ۹۰ میلیارد تومان به مشهد و ۳۶ میلیارد تومان به قم و شیراز برای بهسازی و نوسازی بافت‌ی ناکارآمد این شهرها خبر داد.
وام نوسازی سه شهر کشور رسید

به گزارش ایسنا، محمدسعید ایزدی اظهار کرد: سازمان مدیریت دو ردیف بودجه مستقل به شرکت عمران و بهسازی شهری اختصاص داده که یکی اختصاص ۹۰ میلیارد تومان به مشهد و دیگری تخصیص ۳۶ میلیارد تومان برای قم و شیراز است و هردو ردیف به بهسازی بافت‌های حاشیه‌ای و ناکارآمد این شهرها اختصاص یافته است.

وی افزود: این دو برنامه به صورت اهرمی هستند؛ بدین صورت که این بودجه می تواند با مکمل هایی به سه یا چهار برابر افزایش یابد زیرا این مبالغ به شرطی اختصاص می‌یابند که شهرداری و دستگاه‌های دیگر هم منابع بیاورند. در این صورت با ۹۰ میلیاردی که به مشهد اختصاص یافته می‌توانیم ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه داشته باشیم. معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: تا آخر هفته ۲۰۰ میلیارد تومان برای بافت‏های حاشیه شهرهای کل کشور اختصاص می یابد.

ایزدی با بیان اینکه دولت مصمم است تا از طریق نوسازی و بهسازی، بخش مسکن را از رکود خارج کند، به تعهد دولت در پرداخت ۱۰ درصد یارانه سود تسهیلات نوسازی بافت‌های ناکارآمد اشاره کرد و افزود: سود تسهیلات نوسازی ۱۸ درصد است که ۱۰ درصد آن را دولت تقبل می‌کند. لذا شهروندان می توانند برای بهسازی بافت‌های ناکارآمد تسهیلات با سود هشت درصد دریافت کنند.

وی تصریح کرد: برنامه امسال برای تسهیلات بهسازی و نوسازی ۱۵۰ هزار فقره است که بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان می شود. همچنین ۱۵ هزار فقره نیز از قبل مانده که بابت سررسید وام‌های ۱۳۹۳-۱۳۹۴ باید به متقاضیان پرداخت کنیم. این وام‌ها جمعا ۱۶۵ هزار فقره با رقمی بالغ بر ۳۶۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود که درخواستش را به آقای نوبخت داده‌ایم.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری به توافقنامه سازمان مدیریت با بانک مسکن برای تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نوسازی اشاره و تاکید کرد: بانک مسکن توافق کرده با افزایش سهمیه اش از پنج هزار به ۱۰۰ هزار فقره بتواند نقش محوری در ارایه تسهیلات نوسازی بازی کند. بقیه وام ها نیز به هفت بانک دیگر داده می‌شود.

ایزدی در پاسخ به این سوال که آیا ظرفیت جذب ۱۵۰ هزار فقره تسهیلات نوسازی در بافت‌های فرسوه وجود دارد، گفت: بله قطعا متقاضیان زیادی منتظر دریافت این وام‌ها هستند. در این خصوص سامانه تسهیلات نوسازی را طراحی کرده‌ایم که متقاضیان در حال ثبت نام هستند. کار مشترکی که در حال انجام آن با مشارکت شهرداری تهران هستیم این است که دفاتر نوسازی مردم را راهنمایی، ثبت نام و به بانک‏ ها معرفی می کنند.

اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست
اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست

پنجره ایرانیان: معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت، هیچگاه چنین زمان طولانی‌ در تاریخ اقتصاد مسکن کشور نداشته‌ایم که قیمت این کالا ثابت بماند و حتی اگر بر اساس شاخص‌های تورم محاسبه کنیم، حتی می‌توان نام آن را کاهش قیمت مسکن گذاشت.

مطالب بیشتر
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر