بازدید استاندار آذربایجان شرقی از هافمن
1395/03/26
پنجره ایرانیان: استاندار آذربایجان شرقی به همراه هیئتی عالی ‏رتبه، در روز 20 خرداد 1395 از مجموعه هافمن بازدید کرد.
بازدید استاندار آذربایجان شرقی از هافمن

به گزارش روابط عمومی هافمن، روز پنجشنبه 20 خرداد سال جاری دکتر جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی به اتفاق جمعی از مدیران کل استان، معاونان استانداری، فرماندار، رئیس هیات مدیره خانه صنعت و هیات همراه جهت بازدید اختصاصی از هافمن، مهمان این شرکت بودند.

دکتر جبارزاده پس از بازدید از مجموعه هافمن اعلام داشت که این واحد قدرت تبدیل شدن به برندی بین‏ المللی را داشته و ایشان نیز در این راستا هر کمکی که لازم باشد انجام خواهند داد.

در ادامه، استاندار آذربایجان شرقی در نشستی با حضور مدیران عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، مشکلات عمومی این شهرک و تعدادی از واحدهای مستقر در آن را بررسی کرده و اظهار داشت با تمام توان برای حل مشکلات واحدهای تولید استان می‏ کوشیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد که واحدهای تولیدی ما را دوست و برادر خود بدانند و مسائل و مشکلاتشان را صادقانه با ما در میان بگذارند.

بر اساس این گزارش، دکتر جبارزاده بر لزوم کاهش تعرفه مواد اولیه و افزایش تعرفه مواد ساخته شده تاکید کرده و همچنین از مدیرکل اداره استاندارد استان خواست کوچکترین اغماضی در زمینه کنترل کیفیت این نوع کالاها در مبادی ورودی و گمرک‏ های استان از خود نشان ندهد و نهایت سختگیری در واردات کالاهایی که تولید داخلی آنها وجود دارد صورت گیرد و مسیر واردات این نوع کالاها تا جایی که ممکن است دشوار گردد و در مورد صادرات کالاهای تولید داخلی نهایت مساعدت به عمل آید.

وی، با بیان اینکه برای محصولات وارداتی که در استان تولید می‌شود، گمرک و سازمان صنعت باید سختگیری کند، تصریح کرد: نهایت همکاری را نیز برای افزایش صادرات انجام می‌دهیم تا برای افزایش ظرفیت تولید کمک کنیم.

مجمع عمومی انجمن انبوه‌سازان تهران با حمایت هافمن برگزار شد
مجمع عمومی انجمن انبوه‌سازان تهران با حمایت هافمن برگزار شد

پنجره‌ایرانیان؛ مجمع عمومی انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان تهران شب گذشته 21 خردادماه 96 با حمایت و حضور هافمن برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
عناصر آمیخته بازاریابی
عناصر آمیخته بازاریابی

پنجره ایرانیان: با تغییرات روزافزون جهانی در حوزه ‏های اقتصادی و تجاری، به نظر می‏ رسد روش‏ های سنتی تبلیغاتی و بازاریابی دیگر ابزار چندان سودمندی برای شرکت‏ ها و سازمان‏ ها به ‏شمار نمی‏ آیند.

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر