تجمیع وام مسکن موجب رونق این بخش می‌شود
1394/12/01
پنجره ایرانیان: یک عضو کمیسیون عمران مجلس نهم گفت: تجمیع وام خرید و ساخت مسکن ایده‌ای خوب برای تقویت بنیه مالی متقاضیان مسکن در کلان‌شهرها و شهرهای بزرگ است.
تجمیع وام مسکن موجب رونق این بخش می‌شود

به گزارش ایسنا، یوناتن بت‌کلیا گفت: به همت تیم مذاکره کننده هسته‌ای به ویژه آقای ظریف این قهرمان ملی کشورمان می‌توانیم تحریم‌های اقتصادی غرب را متوقف کنیم و زمینه برای پایان دادن به چالش‌های اقتصادی جامعه به ویژه در بخش مسکن را با اتخاذ سیاست‌های اصولی به وجود آوریم.

نماینده ارامنه شمال کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: حال که برجام به مرحله اجرا رسیده است باید در همه بخش‌های بانکی، مالیاتی، شهرداری، اقتصادی، سیاسی و تصمیم‌گیر نظام اصلاحات بنیادین انجام شود تا بازار تولید و کار رونق بگیرد.

وی تجمیع وام‌های ساخت و خرید مسکن را در کنار افزایش دوره بازپرداخت اقساط و کاهش سود بانکی را موجب تابش بارقه‌های امید در بخش مسکن دانست و افزود: تجمیع وام 100 میلیون تومانی انبوه‌سازان، وام 60 میلیون تومانی اوراق بهادار بورس و وام 10 میلیون تومانی جعاله مسکن موجب تقویت نقش وزارت مسکن و شهرسازی در نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بخش مسکن می‌شود به بیان روشن‌تر با اجرایی شدن این ایده وزارت مسکن و شهرسازی تنها مرجعی خواهد بود که از طریق بازوهای اجرایی خود مانع از سرگردانی متقاضیان تسهیلات خرید و ساخت می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس نهم با فاقد اثر دانستن تسهیلات فعلی خرید و ساخت مسکن، گفت: قیمت مسکن و مصالح ساختمانی در کشور به ویژه در کلان‌شهرها طی سال های گذشته به حدی افزایش یافت که حتی با وام 10 میلیون تومانی جعاله مسکن نیز نمی‌توان یک واحد مسکونی را تعمیر کرد چه رسد به اینکه با وام 60 یا 100 میلیون تومانی بتوان مردم را خانه‌دار کرد.

بت‌کلیا تجمیع وام ساخت و خرید مسکن را موجب افزایش قدرت خرید مردم و رونق اقتصادی دانست و افزود: به دلیل معیوب بودن، نظام بانکی کشور به گونه‌ای رفتار نکرده است تا بازدهی پول در بخش مسکن بازدهی حمایتی - اقتصادی مناسبی داشته باشد.

نماینده ارامنه شمال کشور در مجلس شورای اسلامی اثر اجرایی شدن طرح مسکن اجتماعی و ایده تجمیع وام ساخت و خرید مسکن توسط وزارت راه و شهرسازی را موجب حرکت بخش مسکن از رکود تورمی به سمت رونق و تحول در بخش ساخت و ساز مسکن دانست و گفت: به دلیل رکود بخش مسکن و سایر بخش‌های اقتصادی بسیاری از افراد جویای کار، بیکار هستند.

وی با یادآوری آثار منفی تحریم‌های اقتصادی غرب بر بخش مسکن کشور، گفت: خواسته یا ناخواسته نمی‌توانیم چالش‌ها و مشکلات ناشی از تحریم‌های اقتصادی غرب بر ضد کشورمان را انکار کنیم. پس از تشدید تحریم‌ها علاوه بر ممنوعیت واردات فناوری و کالاهای استراتژیک به کشور، درآمدهای ارزی کشور بلوکه می‌شد و هیچ سرمایه‌گذار خارجی حاضر به سرمایه‌گذاری در ایران نبود این مسائل موجب کسری بودجه دستگاه‌های دولتی و عمومی شد. آنها نیز برای تامین هزینه‌هایشان، عوارض و مالیات‌ها را افزایش دادند و نظام بانکی نیز بر نرخ کارمزدها و بهره‌های بانکی به صورت زیرپوستی افزودند و همه اینها موجب افزایش هزینه‌های سرباری به جیب مردم و ضعیف‌تر کردن بنیه مالی جامعه شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس نهم افزود: حال که برجام به مرحله اجرا رسیده است باید در همه بخش‌های تصمیم‌گیر نظام اصلاحات بنیادین انجام شود تا بازار تولید و کار، رونق بگیرد.

اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست
اکنون بهترین زمان خرید مسکن برای دست‌به‌نقدهاست

پنجره ایرانیان: معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت، هیچگاه چنین زمان طولانی‌ در تاریخ اقتصاد مسکن کشور نداشته‌ایم که قیمت این کالا ثابت بماند و حتی اگر بر اساس شاخص‌های تورم محاسبه کنیم، حتی می‌توان نام آن را کاهش قیمت مسکن گذاشت.

مطالب بیشتر
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم

پنجره ایرانیان: مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که با یک تنگنای مالی عجیب در کشور مواجه هستیم بر ضرورت تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از روش ساختاریافته مدیریت دارایی‌ها تاکید کرد و گفت: نرخ سود مشارکت در کشور بسیار بالا بوده و 24 درصد است.

مطالب بیشتر
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد

پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در بازار اجاره نمی‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر