برق عشایر خورشیدی می‌شود
1394/09/02
پنجره ایرانیان: تا پایان امسال 15 هزار خانوار عشایری برق مصرفی خود را به کمک پنل ‏های خورشیدی تامین خواهند کرد.
برق عشایر خورشیدی می‌شود

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان امور عشایر اظهار داشت: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته میان سازمان امور عشایر و معاونت برق روستایی وزارت نیرو درصددیم تا پایان امسال 15 هزار خانوار عشایری به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند که اعتبارات و تامین پنل‌های خورشیدی از طریق وزارت نیرو صورت می‌گیرد.

 کرمعلی قندالی با بیان این‌که سازمان امور عشایر مناطق ییلاقی و قشلاقی را به وزارت نیرو برای اجرای این طرح معرفی می‌کند، افزود: با تجهیز خانوار عشایری به پنل‌های خورشیدی آنها می‌توانند روشنایی، شارژ دستگاه‌های الکترونیکی از قبیل موبایل و روشن‌کردن یکی از دستگاه‌های صوتی یا تصویری مانند تلویزیون را از این طریق انجام دهند. درصددیم در آینده نیز به گونه‌ای این سیستم را برای عشایر مجهز کنیم که بتوانند گرمایش و سرمایش از جمله حمام‌های خورشیدی را نیز از این طریق تامین کنند.

رئیس سازمان امور عشایر گفت: طی برنامه پنج ساله باید بتوانیم تقریبا همه خانوار عشایری را که دائما در حال کوچ هستند و به مناطق ییلاقی و قشلاقی می‌روند به این سیستم مجهز کنیم.

قندالی اظهار کرد: حدود 85 تا 90 هزار خانوار عشایری در افق پنج ساله مجهز به پنل‌های خورشیدی می‌شوند و می‌توانند از این نعمت استفاده کنند که البته این میزان خانوار عشایری، کوچ‌رو نیستند و باید بتوانیم این برنامه را برای همه آنها اجرا کنیم.

وی اعلام کرد: اعتبار این طرح براساس بودجه سال 1394 تا 85 درصد با دولت و مابقی آن از طریق خانوار عشایری تامین می‌شود و 15 هزار خانواری که در سال جاری برای اجرای این برنامه در دستور کار قرار گرفتند، براساس دستورالعملی خاص که بین وزارت نیرو و سازمان امور عشایر تدوین شده، انتخاب شده‌اند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
تلاش برای ورود انرژی خورشیدی به ساختمان‌ها
تلاش برای ورود انرژی خورشیدی به ساختمان‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ بحث به‌کارگیری از انرژ‌ی‌های نو به‌قدری که در دیگر کشورها جاافتاده، در کشور ما همچنان به‌عنوان یک موضوع گنگ و ناشناخته مطرح است و به دلیل نبود آشنایی و فرهنگ‌سازی و همچنین عدم توجه ویژه به این موضوع، جایگاه انرژی‌های نو در ایران تاسف بار تلقی می‌شود.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی

پنجره ایرانیان: مرکز آمار ایران اعلام کرد: در سال 1390 کل مصرف انرژی کارگاه‎‌های صنعتی 10 نفر کارکن و بیشتر 225 میلیون بشکه معادل نفت خام بوده که نسبت به سال قبل از آن 6.3 درصد رشد داشته است.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
برگزاری کارگاه آموزشی در حوزه زمین گرمایی با همکاری ایسلند
برگزاری کارگاه آموزشی در حوزه زمین گرمایی با همکاری ایسلند

پنجره ایرانیان: سفیر ایسلند در جمهوری اسلامی ایران با حضور در سانا و برگزاری جلسه با مدیر عامل این سازمان، در رابطه با روش سرمایه ‏گذاری در ایران در حوزه زمین گرمایی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر