فروش ویژه 400 مجتمع مسکونی در تهران توسط انبوه‌سازان
1394/08/27
پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه مشاوران املاک از ارائه طرح فروش ویژه املاک با تسهیلات ویژه و به‌کارگیری مکانیسم تهاتر در بازار مسکن خبر داد و گفت: اگر به جای پرداخت وام خودرو این تسهیلات به بخش مسکن اعطا می‌شد "با یک تیر چند نشان زدن" بود.
فروش ویژه 400 مجتمع مسکونی در تهران توسط انبوه‌سازان

به گزارش تسنیم، حسام عقبایی در نشست خبری سومین نمایشگاه بین المللی املاک و مستغلات، افزود: یکی از عوامل ناپایداری اقتصادی، عدم گردش مالی در کشور است و عمده تولیدکنندگان ساختمان در فروش، به دلیل نبود مشتری یا بودن مشتری که توانایی ندارد دچار رکود شده‏ اند، ‌از این رو تسهیلات ویژه‌ای را برای این بخش در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان این‌که این تسهیلات در دو بخش برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: یکی تسهیلاتی که توسط سازندگان در اختیار خریداران با حفظ منافع خریدار قرار می‌گیرد، در بخش دیگر نیز در حال رایزنی با بانک‌های عامل برای ارائه تسهیلات ویژه هستیم.

وی در واکنش به عبده‌تبریزی، مشاور وزیر راه و شهرسازی که تاکید کرده "منتظر گرانی مسکن نباشید"، تصریح کرد: وضع اقتصادی ایران خاص و ویژه است و عوامل سیاسی داخلی و منطقه‌ای در آن اثرگذار است، از این‏رو از آنجاکه نمی‌توانیم خیلی از وقایع تاثیرگذار آن را پیش‌بینی کنیم، بنابراین درباره وضع بازار مسکن در سال 95 و 96 خیلی اظهارنظر نمی‌کنم و آن را به بعد از تثبیت اوضاع سیاسی کشور یعنی پس از انتخابات مجلس موکول می‌کنم.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات برای خرید خودرو تاکید کرد: در ارائه تسهیلات بانکی باید سیاست‌های پولی و بانکی را کنترل دقیق‌تری کنیم تا روی ریل اصلی بیاید. یعنی این‌که اولویت قائل باشیم برای صنایع مادر مانند مسکن است تا این‌که به بخش‌های مانند خودرو تسهیلات اختصاص دهیم.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر این‌که اگر وام خودرو به مسکن اختصاص می‌یافت شاهد رونق این بخش بودیم و در واقع "با یک تیر چند نشان زدن" بود، گفت: بعید بود که چنین اتفاقی ــ پرداخت تسهیلات خرید خودرو ــ روی دهد.

عقبایی با بیان این‌که افزایش تسهیلات بانکی یکی از ابزارهای لازم برای تحریک بازار مسکن است، بیان کرد: چنانچه دولت برای بخش مسکن نیاندیشد اقتصاد مسکن به سمت ورشکستگی می‌شود و این نیز به اضمحلال اقتصاد کشور منجر می‌شود. در این صورت بازگشت به دوران رکود 4 تا 5 سال زمان خواهد برد.

وی ادامه داد: از این رو بعدی می‌دانم دوستان ــ دولتی‌ها ــ اجازه تداوم رکود را در بازار مسکن طی سال آینده بدهند. وی همچنین با اشاره به  این‌که پیش‌بینی می‌کردیم در شش ماهه دوم سال شاهد رونق بیشتر در بازار مسکن باشیم، یادآور شد: اما در مهرماه سال 94 این اتفاق روی نداد و هم در تهران و کشور شاهد کاهش حجم معاملات بودیم.

وی با بیان این‌که در تهران هم به لحاظ اجاره و خرید در مهرماه 94 شاهد کاهش حجم معاملات بودیم، افزود: در شهر تهران طی مهرماه 13123 قرارداد خرید و فروش ثبت شد در حالی که در شهریورماه 14726 قرارداد ثبت شده بود. وی با بیان این‌که در بخش اجاره در شهریور امسال 20129 قرارداد و در مهرماه 16264 قرارداد در شهر تهران امضا شد، افزود: در استان تهران نیز 30330 قرارداد خرید و فروش ثبت شد، ‌این در حالی بود که در شهریور ماه 35845 قرارداد خرید و فروش امضا شده بود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اظهار کرد: در سطح کشور نیز همین وضعیت حاکم بود و در مهرماه امسال 77453 قرارداد خرید و فروش ثبت شد اما در ماه پیش از آن یعنی شهریور 88216 قرارداد ثبت شده بود. عقبایی در خصوص وضعیت بازار مسکن در نیمه دوم سال نیز گفت: در نیمه سال دوم 94 با همین آرامش کنونی پاییز و زمستان را سپری خواهیم کرد و شاهد افزایش قیمت‌ها نخواهیم بود. با توجه به این‌که ارائه تسهیلات توسط بانک‌ها نتوانسته روی بازار مسکن تاثیرگذار باشد، از این رو به مردم توصیه می‌کنیم فرصت مناسبی در این آرامش سرمایه‌گذاری‌های را انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به کاهش حجم معاملات مسکن در کشور بیان کرد:‌ از این رو برگزار یک نمایشگاه بین المللی با اهدافی خاص می‌تواند یکی از ابزارهای لازم برای این باشد که فرصت سازی برای خروج از رکود از بازار مسکن ایجاد کنیم. وی با بیان این‌که رونق بخش مسکن به فعال شدن سایر صنایع منجر می‌شود، تصریح کرد: تبیین جایگاه مسکن در رشد اقتصادی کشور، معرفی پهنه وسیع جذب سرمایه در پروژه‌های مسکن داخل کشور، جذب و هدایت سرمایه‌های داخلی و خارجی برای ورود به این صنعت و توسعه آن، معرفی توانمندی‌های انبوه‌سازان و شرکت‌های بزرگ فعال صنعت ساختمان،‌ کمک به شفاف‌سازی و گردش کار و عملکردها در بازار ساخت و ساز کشور، ایجاد توازن و پایداری در قیمت‌ها و کمک به کنترل نرخ املاک و مستغلات کشور، معرفی روش‌های صنعتی ‌سازی و توانمندی‌های آن در ارتقای کیفیت، افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های تمام شده، ایجاد فضا و بستر مناسب برای حضور شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از علوم و فنون روز، معرفی ابزار نوین فروش در بخش املاک و مستغلات به‌عنوان یک ایده جدید و گسترش اشتغال در صنعت ساختمان در بالاترین سطح در مقایسه با سایر صنایع و خدمات از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی ادامه داد:‌ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ساختمانی، موسسات املاک و مستغلات، انبوه‌سازان و سازندگان، تعاونی‌های مسکن، مشاوران املاک سراسر کشور، معماران و طراحان، پیمانکاران مدیریت و سیستم و کنترل پروژه‌های ساختمان، املاک و مستغلات در مناطق آزاد،فناوری اطلاعات، مدیریت بهره‌برداری املاک و بازاریابی املاک از جمله موضوعاتی خواهد بود در سومین نمایشگاه املاک و مستغلات به آن پرداخته می‌شود. وی با بیان این‌که فرصت ارائه تسهیلات فروش ویژه املاک در نمایشگاه را فراهم خواهیم کرد، تصریح کرد: پیشنهاداتی از سوی انبوه‌سازان و مالکان در این حوزه مطرح شده که آن هم بحث تهاتر است که در نمایشگاه به آنها پرداخته می‌شود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌‌که حدود 40 شرکت خارجی در نمایشگاه مذکور حضور خواهند داشت، یادآور شد: علاوه بر تسهیلات ویژه، فروش ویژه املاک نیز در نمایشگاه ارائه می‌شود. وی گفت: در تهران انبوه سازان اعلام آمادگی کرده اند 400 مجتمع مسکونی را که بین یک واحد تا 100 واحدی هستند را با تخفیف و به صورت اقساطی فروش ویژه کنند.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر