تحویل 900 هزار مسکن مهر حاصل حمایت وزارت مسکن بوده است
1394/07/14
پنجره ایرانیان: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کسانی که مدعی‌اند وزارت مسکن در بخش مسکن مهر کوتاهی کرده‌اند، بی‌مطالعه سخن می‌گویند، چرا که تا امروز بیش از 900 هزار مسکن مهر تحویل داده شده و تعاونی‌های مسکن مهر با وجود حمایت‌های وزارت مسکن موفق عمل کرده است.
تحویل 900 هزار مسکن مهر حاصل حمایت وزارت مسکن بوده است

به گزارش خبرگزاری ایسنا، علی ربیعی در همایش مزیت‌ها و ظرفیت‌های بخش تعاون که در هتل المپیک برگزاری شد، گفت: باید رشد هفت درصدی را در کشور تجربه کنیم و جهت‌گیری دولت به این سمت است، لذا رشد سرمایه‌گذاری را باید به سمت بخش‌های کمتر کار شده ببریم. ما باید اقتصاد را در کشور تجربه کنیم و جهت‌گیری دولت به این سمت است. از این‌رو باید رشد سرمایه‌گذاری را به سمت بخش‌های کمتر کار شده ببریم.

وی با بیان این‌که سالانه باید 800 هزار شغل ایجاد کنیم، افزود: در شرایط کنونی چاره‌ای جز این نداریم که به سمت اشتغال بزرگ و بنگاه‌های کوچک و متوسط برویم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت در سال 1393 در بحث اشتغال موفق عمل کرده است. متاسفانه آمارهایی که در مورد اشتغال ارائه می‌شود برخی شروع به نقض این آمارها می‌کنند و دولت را ناموفق جلوه می‌دهند در حالی که دولت در بحث اشتغال و به‏ ویژه تورم موفق عمل کرده و آمار تامین اجتماعی و دفترچه‌های تامین اجتماعی گویای این سخن است.

ربیعی تصریح کرد: اگر معاون اشتغال از ایجاد 400 هزار شغل خبر می‌دهد خالص اشتغال را با محاسبه‌ ریزش‌های شغلی اعلام کرده است و ما 600 هزار شغل با محاسبه 400 هزار دفترچه بیمه اجباری ایجاد کرده‌ایم. به گفته وی این شغل‌ها از نوع بنگاه‌های کوچک و متوسط بوده و نوع مشاغل به شیوه کسب‌و کار در تعاونی‌ها بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به هزینه بالای ایجاد شغل در بسیاری از بخش‌ها اظهار کرد: قیمت تمام شده یک شغل در پالایشگاه دو میلیارد تومان است که در بخش پتروشیمی به سه میلیارد و 500 میلیون تومان می‌رسد و در بخش فولاد تا یک میلیارد و 700 میلیون تومان تخمین زده می‌شود، در حالی که در بخش تعاون با 20 تا 30 میلیون تومان و در سطوح بالا با 80 میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد و از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده کرد.

ربیعی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این‌که ترویج تعاون به شیوه سنتی را باید کنار بگذاریم، اظهار کرد: کارهای کلینیکی در بسیاری از استان‌ها برای تعاونی‌های موفق باید انجام بگیرد و ترویج باید بیشتر به سمت محل‌گرایی سوق پیدا کند. وی افزود: بخش تعاون از نظر حقوقی و قانونی غنی است، اما باید این ظرفیت‌های حقوقی و قانونی را یکبار دیگر بازخوانی و احیاء کنیم، همچنان که سند توسعه بخش تعاون را باید مورد بازخوانی قرار بدهیم و قوانین را احیاء کنیم و پس از آن به یک سند کارآمد تبدیل کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با بیان این‌که امروز بیش از هر چیز نیازمند شناسایی گونه‌های جدید در بخش تعاون هستیم، اظهار کرد: در بخش تعاون در برخی نقاط کمتر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و در برخی دیگر بیشتر متمرکز شده‌ایم لذا باید گونه جدیدی از تعاونی‌ها ایجاد کنیم و این گونه مردم را بیشتر درگیر بخش تعاون کند.

ربیعی ادامه داد: در بخش تعاون نیازمند انعطاف در روش‌های کار هستیم و این انعطاف کمک می‌کند از ظرفیت‌های اقتصادی موجود در جامعه بیشتر به سمت گونه‌های جدید با روش‌های جدید پیش برویم. وی در پایان با تاکید بر تولید دانش عملیاتی در حوزه تعاون اظهار کرد: متاسفانه امروز بسیاری از رشته‌های تعاون در دانشگاه‌ها در حال تعطیلی است و مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد که تنها 306 پایان‌نامه در مقطع ارشد و دکتری در حوزه تعاون وجود دارد. بنابراین باید دانش کار در حوزه تعاونی‌ها را بیش از این تولید کنیم و نظام آموزشی خود را در این بخش ارتقاء بدهیم.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر