مالکان قانون مالیات بر خانه‏ های خالی را دور می‏ زنند
1394/06/23
پنجره ایرانیان: کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه هنوز ابزاری برای شناسایی خانه ‏های خالی از سکنه وجود ندارد،‌ گفت: این روش که از طریق قبوض آب و برق خانه ‏های خالی شناسایی شود،‌ منسوخ شده و این روش شناسایی هزینه‏ های دولت را افزایش می دهد.
مالکان قانون مالیات بر خانه‏ های خالی را دور می‏ زنند

به گزارش ایلنا، محمد مهدی مافی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از راه ‏های شناسایی خانه ‏های خالی بررسی هزینه‏ های آب و برق و گاز خانه‏ هاست، اظهار کرد: مالکان خانه‏ های خالی برای شناسایی نشدن خانه‏ ها و عدم پرداخت مالیات آب و برق خانه را اسراف می ‏کنند.

وی افزود: هنوز ابزار درستی برای شناسایی خانه‏ های خالی وجود ندارد و مالکان با دور زدن مقررات شناسایی خانه‏ های خالی هزینه‏ های دولت را افزایش می ‏دهند، چراکه با اسراف آب، گاز و برق دولت باید یارانه بیشتری برای این بخش بپردازد.   

این کارشناس اقتصاد مسکن افزود: با توجه به سیستم بیماری که در بافت بدنه دولت وجود دارد، در نظر گرفتن چنین قوانین سختگیرانه‏ ای راه را برای سودجویی افراد فاسد در بدنه دولت باز می ‏کند و معمولا هم این قوانین و مقررات دور زده می ‏شود.    

مافی با بیان اینکه وضع مالیات بر خانه ‏های خالی از سکنه  راهکار درستی نیست،‌ گفت:‌ معتقدم سیاست‏ های کلی باید طوری باشد که خالی ماندن خانه‏ ای به نفع مالک نباشد و از لحاظ اقتصادی به زیانش باشد.

وی تاکید کرد:‌ خانه باید به کالای مصرفی تبدیل شود و ارزش افزوده‏ای نداشته باشد و  مشکل "عرضه ذخیره"  با اعمال مالیات بر خانه ‏های خالی حل نمی ‏شود، چراکه بازار همواره این مقررات را دور می ‏زند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
آدرس انحرافی التهاب بازار مسکن
آدرس انحرافی التهاب بازار مسکن

پنجره‌ایرانیان؛ ۴ روز پس از بازگشت قیمت مسکن به درگاه‌های اینترنتی خریدوفروش کالا، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نسبت به این موضوع اعتراض کرده و از دادستانی خواسته تا «از درج قیمت در آگهی‌های فروش مسکن سایت‌های اینترنتی جلوگیری کند.»

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
رکود بزرگ مسکن در راه است
رکود بزرگ مسکن در راه است

پنجره ایرانیان: در حالی معاون وزیر راه و شهرسازی از موافقت سازمان مدیریت با پرداخت 200 میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات به منظور تحریک بازار مسکن خبر داده که برخی کارشناسان و فعالان این بخش معتقدند با این قبیل برنامه‌ها اتفاق مثبتی در بازار مسکن روی نمی‌دهد.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران

پنجره ایرانیان: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: در فروردین ماه امسال پنج هزار و 639 واحد مسکونی و در اردیبشهت ماه 15 هزار و 192 واحد مسکونی در مناطق 22 گانه تهران خرید و فروش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رونق نسبی برخوردار بوده است.

مطالب بیشتر