آغاز به کار سایت دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان
1394/04/08
پنجره ایرانیان: احمدی سبقه مقررات را دو دهه اخیر دانست و از تدوین مجموعه ای از قوانین برای تامین آسایش و ایمنی و دوام ساختمان‌ها را با رعایت استانداردهای محیط زیستی و بهداشتی خبر داد:
آغاز به کار سایت دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان

احمدی رئیس شورای تدوین مقررات ملی ساختمان خبر داد: سابقه مقررات ملی ساختمان را به دو دهه اخیر  دانست و غیر از آئین‌نامه 2800 باید مجموعه‌ای از قوانین برای تامین آسایش و ایمنی و دوام ساختمان‌ها با رعایت استانداردهای محیط زیستی و بهداشتی باید داشته باشیم.

وی افزود: سلامت جامعه با روش‌های اقتصادی تامین می‌شود. این مسئله در سلامت جامعه از این بابت که سرمایه‌های مادی و معنوی ما در پناه این ساختمان‌ها هستند، اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: بزرگترین سرمایه‌گذاری عمرانی در بخش ساختمان کشور در راستای توسعه ساختمان صورت می‌ گیرد که باید ضابطه مند باشد.

وی با یادآوری این‌که در دوره قبل وزارت آخوندی این موضوع در 20 مبحث تدوین شد، تصریح کرد: در دو دهه اخیر مجموعه کم نظیری از راهکارها و مقررات با در نظر گرفتن وضعیت ساخت و ساز و همچنین حجم پروژه‌های جاری تهیه شد.

رئیس شورای تدوین مقررات ملی ساختمان بیان کرد: در دوره اخیر و از اواخر سال 92 تدوین مقررات ساختمان به مرکز تحقیقات محول شد که در این زمینه شورای تدوین با 25 تن از بزرگان حوزه ساخت و ساز کشور فعالیت گسترده‌ای را برای اصلاح و بهبود بخشی و تکمیل این مقررات آغاز کرده است.

احمدی در بخشی دیگر از اظهارات خود خاطرنشان کرد: در این بخش حدود 17 جلسه سراسری داشته‌ایم علاوه بر این‌که 400 جلسه کمیته تخصصی نیز برگزار شده است. هم ‌اکنون این مقررات در زمینه‌های مربوط به ایمنی در برابر آتش سوزی، ساختمان‌های بتنی و فولادی، صعنتی‌سازی ساختمان، لوله‌کشی گاز و روش‌های نگهداری و تعمیر ساختمان‌های موجود در حال بازبینی است.

وی گفت:‌ شورای تدوین با بدنه تحقیقاتی مرکز و دانشگاه‌ها برقرار کرده و تعداد حدود 25 پروژه پشتیبان برای بهبود بخشی این مقررات تدوین و برخی از آنها آغاز شده است. علاوه بر این به صدها هزار نفر مهندسان کشور نیازمندیم تا مشکلات و راهکارهای مد نظر آنها به اطلاع مسئولان و دست‌اندرکاران مقررات ملی ساختمان برسد.

وی با بیان این‌که در این راستا سامانه سراسری مناسبی برای ارتباط فنی با مهندسان کشور فراهم شده است، گفت: یکی از اهداف راه‌اندازی این سامانه تعامل با مهندسان است که در این راستا سایت دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان به نشانی اینترنتی  Nbri.ir امروز رونمایی می‌شود.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران

پنجره ایرانیان: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: در فروردین ماه امسال پنج هزار و 639 واحد مسکونی و در اردیبشهت ماه 15 هزار و 192 واحد مسکونی در مناطق 22 گانه تهران خرید و فروش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رونق نسبی برخوردار بوده است.

مطالب بیشتر
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند

پنجره‌ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی معتقد است اگر صدها فرودگاه، بندر، ریل، جاده و... احداث شود اما انسان،‌ محور توسعه نباشد هرگز نتیجه مطلوب به وجود نخواهد آمد.

مطالب بیشتر