ایران از پرمصرف ترین کشورهای جهانی برق است
1394/03/10
پنجره ایرانیان: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: ایران از پرمصرف ترین کشورهای جهانی برق است و با این که یک درصد جمعیت دنیا را دارد اما 2 درصد انرژی جهان را مصرف می کند.
ایران از پرمصرف ترین کشورهای جهانی برق است

به گزارش ایرنا، علیرضا علیزاده روز یکشنبه در چهارمین سمینار مدیریت مصرف برق ویژه صنایع افزود: درست است که ایران سرزمین انرژی هاست و دارای ذخایر ارزشمند خدادادی است اما متاسفانه ایران از پرمصرف ترین کشورهای دنیا است که الگوی مصرف آن با هیچ کشوری مطابقت ندارد.وی پایین بودن تکنولوژی در صنایع، ارزان بودن قیمت حامل های انرژی ودرست مدیریت نکردن را سه دلیل عمده برای پر مصرف بودن کشورمان در انرژی دانست و اظهار کرد: بی مهابا مصرف کردن و هدر دادن انرژی برای کشور هزینه های بسیاری دارد.وی بیان کرد: اتلاف انرژی در کشور ما به ویژه مصرف برق به عنوان انرژی پاک و سهل الوصول بسیار بالا است و باید با توجه به گران بودن تولید برق به مدیریت مصرف ومصرف بهینه توجه داشته باشیم.

علیزاده اضافه کرد: هزینه تولید یک کیلووات برق یکهزار و 400 دلار می باشد که اگر هزینه نگهداری و بهره برداری را هم به آن اضافه کنیم می بینیم که این انرژی سهل الوصول چقدر برای کشور هزینه آور می باشد و انصاف نیست که در این موقعیت بیهوده و بدون دقت این انرژی را تلف کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با اشاره به مسائل زیست محیطی برق گفت: درظاهربرق پاک و سهل الوصول است اما در پشت پرده برای تولید آن با سوزاندن سوخت های فسیلی به محیط زیست آسیب وارد می شود و شاهد آلوده شدن محیط زیست هستیم.وی با بیان این که درتولید برق سرمایه گذاری های خوبی در کشور انجام شده و تا دو برابر سرمایه گذاری ها نیز در حال انجام است، افزود: 75 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق در کشور است که پرمصرف ترین بخش ها مربوط به بخش خانگی ،صنعتی وگاه مصرف وسایل لوکس و تشریفاتی است که پیک مصرف را در تابستان به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی بالا می برد.

وی پیک اوج مصرف را 3 درصد یعنی 300 ساعت در طول سال عنوان کرد و اظهار داشت: باید برای گذر از این 300 ساعت پیک اوج مصرف برنامه مدیریت مصرف داشته باشیم تا برخی از مشکلات و نارسایی ها را در ارایه خدمات شاهد نباشیم.وی ظرفیت دخیره نیروگاههای کشور را 2 برابرحالت عادی مصرف عنوان کرد و گفت: درفصل تابستان مصرف برق به اوج خود می رسد و برای تأمین این میزان برق در پیک مصرف ما باید سرمایه گذاری های کلانی را انجام دهیم که اصلاً به صرفه و صلاح نیست.

علیزاده بیان کرد: وزارت نیرو برای جلوگیری از قطعی احتمالی برق و مدیریت مصرف بسته های تشویقی در بخش صنایع که بزرگترین مصرف کننده برق تولیدی کشور می باشد در نظر گرفته که طرح ذخیره عملیاتی، تعمیر ونگهداری سیستم مولدهای انرژی و مولد های خود تامین مورد توجه قرار گرفته است.

این مسئول اضافه کرد: در طول 24 ساعت شبانه روز اگر مشترکین کشاورز چهار ساعت پیک اوج مصرف را مدیریت کنند و شماره گر کنتوربرق آنها عدد صفر را نشان دهد و هیچ برقی در آن چهار ساعت پیک اوج بار مصرف نکنند 20 ساعت بقیه شبانه روز هر چقدر برق مصرف کنند مفت و مجانی خواهد بود.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از صاحبان صنایع خواست تا همکاری های نزدیکی را با شرکت برق در مصرف بهینه و مدیریت صحیح داشته باشند تا مصرف به حداقل برسد.

درپایان این همایش از کارخانه های ذوب آهن اردبیل، نساجی اردبیل، آرتا پلاست، آب معدنی واتا، آرتاویل تایر، آرتا تجارت زرین، کشت صنعت مغان و پار س،آلما طوس، آرتانیت و شرکت نئوپان خلخال به علت مدیریت مصرف و استفاده بهینه از برق در سال گذشته با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی
افزایش 6 درصدی مصرف انرژی در کارگاه‌های صنعتی

پنجره ایرانیان: مرکز آمار ایران اعلام کرد: در سال 1390 کل مصرف انرژی کارگاه‎‌های صنعتی 10 نفر کارکن و بیشتر 225 میلیون بشکه معادل نفت خام بوده که نسبت به سال قبل از آن 6.3 درصد رشد داشته است.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما از جوان‌ها می‌خواهیم بیاید در میدان و نگذارند واحدهای صنعتی تعطیل شوند.

مطالب بیشتر