اجرای طرح توسعه سیستم گرمایش مرکزی
1394/01/31
پنجره ایرانیان: طرح توسعه سیستم گرمایش از مرکز با حمایت دولت و مشارکت اصناف کشور اجرا می‌شود.
اجرای طرح توسعه سیستم گرمایش مرکزی

عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گردهمایی فعالان اقتصادی حوزه انرژی و ساختمان ضمن اعلام خبر فوق، گفت: ایمنی بالا، کاهش هزینه‌های اجرا و وجود گرمای یکنواخت از مهم‌ترین مزایای به کارگیری سیستم‌های حرارت مرکزی در ساختمان‌ها است.محمدرضا فرج‌زاده‌ها با بیان اینکه سیستم‌های حرارتی مرکزی در بخش اجرا بسیار کم‌هزینه‌تر نسبت به سیستم‌هایی مانند پکیج است، گفت: در این راستا دولت برای کاهش هزینه‌های تامین انرژی ساختمان‌ها برای مصرف‌کنندگان، طرح حمایتی توسعه سیستم گرمایش از مرکز را با مشارکت اصناف اجرایی خواهد که جزئیات دقیق آن در آینده نزدیک اعلام می‌شود.

فرج‌زاده‌ها با اشاره به برخی انتقادات مبنی بر بهینه نبودن مصرف انرژی در این سیستم‌ها گفت: می‌توانیم با هوشمندسازی این سیستم‌ها، مصرف انرژی در آنها را بهینه کنیم.

وی افزود: در حال حاضر تمامی کارشناسان حوزه انرژی و ساختمان، استفاده از سیستم‌های حرارتی مرکزی را پیشنهاد می‌کنند و استفاده از این سیستم‌ها را به صرفه‌تر می‌دانند؛ البته اگر ساختمان سازان بخواهند قوانین را رعایت کنند و درآپارتمان‌ها از موتورخانه استفاده کنند، باید بخشی از فضای پارکینگ را به موتورخانه اختصاص دهند که این موضوع علاوه بر کاهش سود، موجب بروز هزینه‌هایی مانند نصب تاسیسات موتورخانه برای آنها می‌شود و از این نظر، آنها سعی در فرار از این طرح قانونی دارند که در این راستا، خواستار تغییر برخی قوانین ساختمان‌سازی هستیم تا نظارت بر این روند نیز افزایش یابد.

در این گردهمایی، برخی فعالان اقتصادی حوزه انرژی و ساختمان نیز از ارائه تسهیلات برای فروش قطعات و لوازم سیستم های گرمایش از مرکز خبر دادند.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند
وزیر صنعت: جوان‌ها نگذارند کارخانه‌ها تعطیل شوند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما از جوان‌ها می‌خواهیم بیاید در میدان و نگذارند واحدهای صنعتی تعطیل شوند.

مطالب بیشتر
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام
فرصت بی‌بدیل اشتغال مهندسان در پسابرجام

پنجره ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی فضای پسابرجام را فرصت مغتنمی برای پروژه‌های بزرگ دانست که این فضا می‌تواند شرایط اشتغال گسترده‌ای را برای مهندسان فراهم کند.

مطالب بیشتر