بانک مسکن با انبوه‌سازان اصفهان تفاهم کرد
1393/08/20
پنجره ایرانیان:با هدف گسترش همکاری و ارتقای تعامل بین بانک مسکن و صنایع وابسته به بخش مسکن، با تلاش مدیریت بانک مسکن در استان اصفهان، تفاهم‌نامه همکاری بین بانک و انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان منعقد شد.
بانک مسکن با انبوه‌سازان اصفهان تفاهم کرد
به گزارش روابط عمومی بانک مسکن، مهدی کریمی مدیر شعب بانک مسکن در استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی در بخش مسکن، با ارایه خدمات و پرداخت تسهیلات، از نهاد مالی این بخش محسوب شده و این امر نشان دهنده وجود پیوند بین بانک و صنایع وابسته به صنعت ساختمان است.
وی با بیان اینکه بخش مسکن با صدها شغل و صنعت به طور مستقیم و غیرمستقیم مرتبط است، اظهار داشت: صنعت ساختمان بخش بزرگی از بدنه اقتصادی کشور است و می‌تواند اقتصاد کشور را یک گام به جلو ببرد. از همین رو تقویت پیوند بانک مسکن و صنوف مرتبط با بخش ساختمان، یکی از برنامه‌های این بانک در سال جاری و مستلزم ایجاد ارتباط و همکاری دوسویه است.
کریمی با بیان اینکه صنعت ساختمان، صنعتی پیشران است و می‌تواند 260 تا 360 صنعت دیگر را فعال کند، یادآور شد: فعالیت در بخش مسکن و به ویژه در بخش مستغلات و خدمات صنعت ساختمان به طور مستقیم و غیرمستقیم حدود 21 درصد از تولید ناخالص داخلی را از آن خود کرده و همچنین 10 درصد از اشتغال کشور در این بخش متمرکز شده است.
مدیر شعب اصفهان افزود: آمارها نشان دهنده نقش محرک و بسیار تأثیرگذار این صنعت در توسعه اقتصادی کشور است و می‌توان از هم‌افزایی ایجاد شده برای تحقق مأموریت اصلی بانک، از جمله تأمین مالی ساخت و ساز بهره برد.
بر اساس این گزارش، با امضای تفاهم‌نامه انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان اصفهان بابانک مسکن ، انبوه‌سازان به عنوان تولید کننده مسکن و بانک به‌عنوان نهاد تخصصی مالی قادر خواهند بود تعاملات و همکاری‌های نزدیکی داشته و باعث اثر فزاینده در تحرک ساخت و ساز شوند.
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
سهم مسکن از تسهیلات بانکی به ۵ درصد کاهش یافت
سهم مسکن از تسهیلات بانکی به ۵ درصد کاهش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل بانک تخصصی بخش مسکن گفت: سهم بخش مسکن از تسهیلات بانکی از ۲۰ به ۵ درصد کاهش یافته است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر