پتروشیمی غدیر:تامین‌کننده 70درصدی pvc کشور
1393/07/06
پنجره ایرانیان:مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر گفت: سهم بازارهای داخلی از تولید این مجتمع حدود ٧٠ درصد بوده و ٣٠ درصد از محصولات به کشورهای عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، هندوستان و آسیای میانه صادر می‌شود.
پتروشیمی غدیر:تامین‌کننده 70درصدی pvc کشور

به گزارش شانا، مسعود سعیدی در حاشیه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست در جمع خبرنگاران با بیان این که هم اکنون این مجتمع بزرگترین تولید‌کننده PVC در منطقه ویژه ماهشهر است، گفت: صرف‌نظر از وجود برخی از مشکلات در تولید کمی و کیفی، محصولات این مجتمع در جهان شناخته شده است.وی با بیان این که هم اکنون پتروشیمی غدیر با ١٠٠ درصد ظرفیت مشغول فعالیت است، گفت: از تولید ٤٥٠ هزار تنی PVC در کشور بیش از ١٢٠ هزار تن آن مربوط به پتروشیمی غدیر است.مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر با اشاره به این که توافق‌های قبلی در ژنو میان ایران و کشورهای ٥+١ آرامش خوبی به بازار محصولات پتروشیمی داده است، گفت: متاسفانه بدلیل وجود بروکراسی اداری زیاد و برخی مصوبات و بخشنامه‌ها دچار خود تحریمی هستیم.

سعیدی افزود: شرکت‌های پتروشیمی طی چند سال گذشته طوری عمل کرده‌اند که در اوج تحریم‌ها کشورها و مشتریان نتوانسته‌اند از محصولات با کیفیت آنها چشم‌پوشی کنند، وانگهی وجود خوراک؛ نیروی انسانی ماهر، واقع شدن واحدهای تولیدی در مبادی صادراتی، وجود قطبهای تولید عسلویه و ماهشهر از پتانسیل‌های صنعت پتروشیمی ایران است.مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر اظهار داشت: برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در کشور باید زنجیره ارزش افزوده PVC را ایجاد کرد زیرا هم اکنون در دنیا ٧٠ تا ٨٠ محصول از این محصول تولید می شود در حالی که ایران در این زمینه کار خاصی نکرده است.

وی گفت: با توجه به حجم تولید محصولات پایین‌دستی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس بالاست، پتروشیمی غدیر در زمینه بازاریابی با مشکل روبرو نیست، از سوی دیگر هم اکنون میزان صادرات این مجتمع نسبت به تقاضای صورت گرفته کمتر است.مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر از عرضه سهام پتروشیمی غدیر به بورس و فرابورس در آینده نزدیک خبرداد و گفت: اویل آذر ماه امسال عرضه سهام این شرکت در بورس آغاز می‌شود.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
پیشنهادهایی کشورهای خارجی برای بازسازی پالایشگاه ‏های ایران
پیشنهادهایی کشورهای خارجی برای بازسازی پالایشگاه ‏های ایران

پنجره ایرانیان: برخی از شرکت‌های خدماتی فعال در صنعت نفت از کشورهای استرالیا، فرانسه، چین و کره که پیش از اعمال تحریم‌ها در ساخت پالایشگاه‌ در ایران فعال بودند اخیرا و پس از مذاکرات ایران و 6 کشور جهان درخواست خود را برای بازگشت به صنعت نفت ایران ارسال کرده‌اند.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
مافیای مسکن خیز برداشت
مافیای مسکن خیز برداشت

پنجره ایرانیان: گرچه شماری از فعالان و دست‌اندرکاران قاطعانه هرگونه افزایش نجومی قیمت طی امسال و سال آینده در بازار مسکن را منتفی می‌دانند اما شواهد نشان می‌دهد مافیای مسکن برای افزایش قیمت‌ها خیز برداشته است.

مطالب بیشتر