تخفیف‌ برای مشترکان برق
1393/03/17
پنجره ایرانیان: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تشریح جزییات تخفیف‌هایی که مشمول مشترکان همکاری‌کننده در مدیریت مصرف برق می‌شود، گفت: مشترکان خانگی برق با اعمال مدیریت مصرف، بهای قبض کمتری پرداخته و برخی دیگر از مشترکان شامل تخفیف‌های عمده می‌شوند.
تخفیف‌ برای مشترکان برق

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، هوشنگ فلاحتیان افزود: کشاورزانی که برق چاه‌های خود را چهار ساعت در زمان اوج از مدار خارج کنند، در 20 ساعت دیگر مشمول استفاده از برق به‌صورت رایگان می‌شوند. وی افزود: همچنین اگر صنعت‌گران در ماه‌های تیر و مرداد در مجموع 200 ساعت مطابق برنامه زمان‌بندی شده با ما همکاری‌های لازم را داشته باشند، مشمول تخفیف‌های عمده می‌شوند.

وی با بیان اینکه مشترکان خانگی نیز که دارای کنتورهای سه‌تعرفه هستند، با اعمال مدیریت مصرف می‌توانند بهای کمتری برق پرداخت کنند، گفت: برای مثال استفاده از برق در بازه‌های زمانی نیم ساعت پیش از اذان مغرب تا چهار ساعت پس از آن جزو تعرفه پرباری، چهار ساعت پس از اذان مغرب تا هفت صبح جزو تعرفه کم‌باری و از هفت صبح تا نیم ساعت پیش از اذان مغرب جزو تعرفه میان‌باری است. معاون وزیر نیرو تصریح کرد: مشترکان برق با استفاده از برق در ساعت‌های کم‌باری می‌توانند بهای قبض خود را به‌شدت کاهش دهند.

وی درباره مشترکان صنعتی برق نیز یادآور شد: صنایعی که دست‌کم پنج روز از تعمیر اساسی خود را در تابستان انجام دهند و 200 ساعت در طول ماه‌های تیر و مرداد مطابق برنامه‌های زمان‌بندی شده از جانب شرکت‌های برق، در مصرف مدیریت کنند، مشمول تخفیف‌های عمده برق می‌شوند.

فلاحتیان با بیان اینکه تعرفه برق مناطق گرمسیری از مدت‌ها پیش با توجه به نوع منطقه و گرمای هوا در ماه‌های مختلف به‌صورت مخفف حساب می‌شود، خاطر نشان کرد: مناطق گرمسیری به چهار منطقه تقسیم شده است و بنابر سیاستی که از پیش بوده، تعرفه‌های این مناطق بسیار ارزان‌تر از سایر مناطق است.

صرفه‏ جویی 35 درصدی مصرف انرژی در بخش ساختمان امکانپذیر است
صرفه‏ جویی 35 درصدی مصرف انرژی در بخش ساختمان امکانپذیر است

پنجره ایرانیان: مجری طرح ‏های بهینه ‏سازی مصرف انرژی سابا (سازمان بهره ‏وری انرژی ایران) گفت: اجرای راهکارهای کاهش مصرف انرژی گرمایشی ساختمان‏ های کشور می‏ تواند، مصرف انرژی را حدود 35 درصد کاهش دهد.

مطالب بیشتر
روس‌ها مدیریت مصرف گاز را جدی می‌گیرند
روس‌ها مدیریت مصرف گاز را جدی می‌گیرند

مدیریت مصرف انرژی و رعایت الگوی مصرف دو موضوع مهم است که از گذشته در روسیه با وجود دارا بودن بیشترین ذخایر انرژی جهان مورد توجه بوده است. به گزارش واحد مرکزی خبر از مسکو، در روسیه به عنوان بزرگترین صادرکننده گاز جهان و داشتن بیش از دو و نیم برابر منابع گازی در مقایسه با ایران، شبکه گازرسانی خانگی مانند آنچه در ایران در گازرسانی به نقاط دور و نزدیک انجام شده وجود ندارد.

مطالب بیشتر
توسعه انرژی‏ های تجدید پذیر
توسعه انرژی‏ های تجدید پذیر

پنجره ایرانیان: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: اکنون مشترکین برق به ازای هرکیلو وات ساعت مصرف 30 ریال به منظور توسعه انرژی‏ های تجدید پذیر پرداخت می‏ کنند که افزایش میزان عوارض، می تواند در شتاب‏ دهی برای گسترش این مهم موثر واقع شود.

مطالب بیشتر
تسهیلات بلاعوض برای نصب صفحه‌های خورشیدی
تسهیلات بلاعوض برای نصب صفحه‌های خورشیدی

پنجره ایرانیان: برای نصب صفحه‌های خورشیدی بر روی بام‌ها 50 درصد تسهیلات بلاعوض در نظر گرفته شده است .

مطالب بیشتر
۵۰درصد گاز طبیعی کشور در بخش ساختمان مصرف می ‏شود
۵۰درصد گاز طبیعی کشور در بخش ساختمان مصرف می ‏شود

پنجره ایرانیان: مجری طرح ‏های بهینه سازی مصرف انرژی سابا گفت: بخش ساختمان ‏های کشور اعم از ساختمان‏ های مسکونی، تجاری و عمومی حدود ۵۰ درصد از مصرف گاز طبیعی را به خود اختصاص داده است.

مطالب بیشتر
بهینه سازی مصرف انرژی نیازمند مدیریت کارآمد
بهینه سازی مصرف انرژی نیازمند مدیریت کارآمد

پنجره ایرانیان:بازار و مدیریت ناکارآمد انرژی از جمله موانع اجرای درست بهینه سازی مصرف انرژی در کشور است.

مطالب بیشتر
خیابان‌های بوینس‌آیرس به لامپ‌های LED مجهز می‌شود
خیابان‌های بوینس‌آیرس به لامپ‌های LED مجهز می‌شود

شرکت فیلیپس قصد دارد طی مدت سه سال بیش از 125 هزار لامپ موجود در خیابان‌های شهر بوینس‌آیرسِ آرژانتین را با لامپ‌های LEDتعویض کند که این امر موجب صرفه‌جویی بیش از پنجاه درصد مصرف انرژی خواهد شد.

مطالب بیشتر
امارات: قیمت حامل‌های انرژی افزایش یابد

وزیر انرژی امارات گفت : این کشور بسیار بیشتر از استانداردهای جهانی انرژی مصرف می‌کند و ممکن است برای تغییر رفتار مصرف کنندگان مجبور به بالا بردن قیمت‌های حاملهای انرژی شود.

مطالب بیشتر
اعزام هیات نفتی ایران  به آفریقای جنوبی
اعزام هیات نفتی ایران به آفریقای جنوبی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره علاقمندی آفریقای جنوبی برای توسعه همکاری ‏ها با ایران گفت: ماه آینده هیاتی از سوی وزارت نفت برای ادامه مذاکرات به این کشور اعزام خواهد شد.

مطالب بیشتر
کره جنوبی خودروهای پرمصرف را جریمه می کند
کره جنوبی خودروهای پرمصرف را جریمه می کند

وزارت اقتصاد کره جنوبی اعلام کرد: شرکت‌های خودروسازی و واردات خودروی این کشور را که اقدام به تولید و یا واردات خودرو با مصرف سوخت بیش از میزان استاندارد کنند، جریمه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
 لایحه اساسنامه سابا و سانا مشکل دارد
لایحه اساسنامه سابا و سانا مشکل دارد

در صورت بهره‌برداری صحیح از انرژی‌های نو نه تنها دستیابی به توسعه و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی امکان‌پذیر می‌شود، بلکه می‌توان تا حد زیادی از تغییرات آب و هوایی در کره زمین که تهدیدات زیست محیطی را به دنبال دارد، جلوگیری کرد.

مطالب بیشتر
دلایل صدور قبوض نجومی برق
دلایل صدور قبوض نجومی برق

با افزایش قیمت برق مشترکان خانگی بار مالی قبوض در حالی با روشن نگاه داشتن لامپ‌های اضافی و سایر وسایل برقی در ساعات اوج مصرف به 70 تا 90 هزار تومان افزایش می‌یابد که هر کولر گازی به تنهایی 200 تا 250 هزار تومان هزینه مصرف برق مشترکان را افزایش می‌دهد

مطالب بیشتر