آورتا فراتر از استانداردهای روز با تغییر فرمولاسیون تولید پروفیل
1392/05/01
گروه صنعتی کیان پن از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پروفیل یو‌پی‌وی‌سی با نشان معتبر آورتا با تغییر فرمولاسیون تولید خود در مسیر تولید محصولات خود فراتر از استانداردهای روز گام برمی‌دارد.

مدیران این گروه صنعتی درباره علت تغییر فرمولاسیون تولید پروفیل آورتا اعلام کردند: مدیریت و کارشناسان پروفیل آورتا همچون گذشته در جهت جلب رضایت مشتریان و افزایش کیفیت هر چه بیشتر تولیدات، تمام توان و تلاش خود را بکار گرفته‌اند و این بار اقدام به تغییرات اساسی در فرمولاسیون مواد اولیه خود کرده‌اند، که این امر توسط نیروهای متخصص و کارآمد آورتا و با همکاری کارشناسان فرانسوی و آلمانی صورت گرفته است. بر اساس گزارش روابط عمومی این شرکت صنعتی موفق و خوش‌آتیه ایرانی، هدف آورتا از تغییرات اساسی در فرمولاسیون ، رسیدن به نقطه‌ای است که فراتر از استاندارد های روز بوده و پروفیلی بی‌نظیر و عاری از عیب و نقص به مشتریان عزیز عرضه کند که این موضوع نیز توسط آزمایشات متعدد در آزمایشگاه تایید شده است. بر اساس اعلام گروه صنعتی آورتا ، در طرح توسعه جدید که عملیات اجرایی آن از ابتدای سال 1392 آغاز شده است و  انتظار می‌رود با امید به فضل خداوند منان در سال 1393 به پایان یابد، قرار است تعداد خطوط اکسترودر آورتا از 11 خط به 30 خط  تولید پروفیل‌ افزایش یابد که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده این هدف در اواخر سال 1393 محقق خواهد شد. مدیریت این گروه صنعتی بر این باور است که آورتا به پشتوانه مشتریان عزیز خود - که همواره به مایه امید و دلگرمی می‌باشند- توانسته به این جایگاه با ارزش دست یابد و از این پس نیز در سایه عنایات حضرت حق و نیز همراهی و همدلی مشتریان گرامی خود گام های بعدی را استوارتر از قبل با تمام تلاش و توان خود خواهد برداشت تا بتواند رضایت کامل تمامی مشتریان و مونتاژکاران ایران زمین را چه از جهت تحویل به موقع سفارشات و چه از جهت کیفیت بی‌نظیر و تمام و کمال پروفیل که توسط فرمولاسیون جدید محقق شده است و اعلام رضایت و خرسندی مونتاژکاران و مشتریان عزیز را در پی داشته است، جلب نماید.

یادآوری می‌شود که شرکت کیان پن تولید‌کننده انواع مقاطع پروفیل یوپی‌وی‌سی با نشان آورتـا در سال 1385 با مطالعات فراوان در زمینه تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی و نیاز بازار در ایران فعالیت خود را کلید زد تا هم از خروج ارز به واسطه واردات پروفیل‌های خارجی جلوگیری شود و هم با پاسخی شایسته به نیاز تولیدکنندگان و سازندگان در و پنجره یوپی‌وی‌سی در مسیر کاهش مصرف انرژی در صنعت ساختمان به مسوولیت حرفه‌ای خویش عمل کند. پروفیل آورتا تحت لیسانس و فرمولاسیون برلوخر آلمان تولید می‌شود و دریافت گواهینامه کیفیت از این شرکت، نشان‌دهنده کیفیت و استحکام پروفیل‌های تولیدی بر اساس استاندارد RAL GZ 716/1 است. مدیریت پروفیل آورتا با دید آینده‌نگر خود در راستای برطرف کردن نیازهای داخل کشور و نیز صادرات پروفیل خود در صدد افزایش خط تولید و پاسخ به نیاز و درخواست روزافزون مشتریان است.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
مافیای مسکن خیز برداشت
مافیای مسکن خیز برداشت

پنجره ایرانیان: گرچه شماری از فعالان و دست‌اندرکاران قاطعانه هرگونه افزایش نجومی قیمت طی امسال و سال آینده در بازار مسکن را منتفی می‌دانند اما شواهد نشان می‌دهد مافیای مسکن برای افزایش قیمت‌ها خیز برداشته است.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
مشاور املاک متخلف 8 میلیارد ریال جریمه شد
مشاور املاک متخلف 8 میلیارد ریال جریمه شد

پنجره ایرانیان: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از رسیدگی به پرونده متصدی مشاور املاک به علت اخذ وجه اضافی در شعبه تعزیرات حکومتی خبر داد.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر