کاهش مصرف برق در کارخانه‌های تولید کاشی
1391/10/01

با اجرای راهکارهای بهینه‌سازی مصرف انرژی پتانسیل صرفه‌جویی بیش از 150 میلیون کیلووات ساعت برق در کارخانجات کاشی و سرامیک وجود دارد. صنعت سرامیک در 10سال گذشته رشد چشمگیری داشته به طوری که در این مدت تعداد کارخانه‌ها به بیش از دو برابر و میزان تولید محصول به بیش از سه برابر رسیده است. براساس این گزارش، تا پایان سال 2006، ایران با تولید حدود 2 درصد از کل تولید جهانی این صنعت، به مقام نهم از نظر تولیدات ارتقاء پیدا کرده است. در زمان کنونی، صنعت کاشی و سرامیک کشور سالانه بیش از یک هزار و 200 میلیون کیلووات ساعت انرژی الکتریکی و 40 هزار تراژول انواع حامل‌های انرژی حرارتی مصرف می‌کند.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره63-

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر