ربات آهن‌ربایی پنجره‌ها و نماهای شیشه‌ای را تمیز می‌کند
1392/01/01

ربات پاک‌کننده پنجره جدید می‌تواند هنگام شست‌وشوی شیء مورد هدف با کمک آهن‌ربا به طورعمودی بایستد. فناوری ارائه شده که 7 Winbot نام گرفته، محصول شرکت Ecovacs است و در نمایشگاه CES به نمایش درآمد. این ربات از یک جفت حلقه جذب متحدالمرکز برای چسبیدن به شیشه پنجره استفاده می‌کند و سازندگان آن مدعی‌اند می‌تواند برای هر ضخامتی در شیشه عمل کند. پس از اتصال به جریان برق، 7 Winbot بر روی شیشه قرار داده می‌شود که می‌تواند با استفاده از حلقه‌های جذب به آن بچسبد. پس از فعال شدن، ربات قاب شیشه‌ای را ترسیم کرده و کارآمدترین شیوه برای تمییز کردن آن را محاسبه می‌کند. سپس یک تمیز کننده واقع در بخش جلویی ربات میکروب‌ها را مرطوب و برطرف می‌کند. پس از این مرحله، یک پارچه عناصر باقی‌مانده را برطرف کرده و در نهایت پد دوم شیشه را خشک می‌کند. گفته می‌شود یک کنترل از راه دور نیز برای فعال کردن این فناوری وجود دارد. ابداع جدید همچنین دارای ویژگی‌های ایمنی است؛ زیرا در صورتی که حلقه جذب افت فشار را شناسایی کند، ربات به طور خودکار متوقف می‌شود و برمی‌گردد. به منظور تمیز کردن طرف بیرونی پنجره نیز، یک پد ایمنی وجود دارد که به داخل پنجره چسبیده و توسط کابل برق به ربات متصل است. همچنین چنان‌چه 7 Winbot چسبندگی‌اش را از دست دهد، پای آن از افتادنش به میزان بیش از چند فوت جلوگیری می‌کند. افزون بر این، یک باتری پشتیبان برای فعال نگه داشتن ربات در صورت قطع برق وجود دارد. گفته می‌شود ابداع مزبوراواسط سال جاری میلادی روانه بازار می‌شود و بهای آن از 299 تا 399 دلار امریکا اعلام شده است.

ماهنامه پنجره ایرانیان – شماره65-

 

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر