تقاضای اجاره مسکن در دبی کم شد
1391/06/01

برخی از بنگاه داران در دبی اعلام کردند که تقاضا برای اجاره واحدهای مسکونی در این امارت کاهش یافته است.آنان می گویند که این کاهش و رکود در اجاره مسکن به دلیل ماه مبارک رمضان و همچنین فصل گرما بوده وتا سه ماهه چهارم سال میلادی این روند ادامه خواهد یافت. یکی دیگر از دلایل کاهش تقاضا برای اجاره واحدهای مسکونی دوری جستن از مناطق قدیمی و یا در حال رشد این امارت بوده و بیشتر تقاضاها برای مناطق اعیانی بوده است. به گفته کارشناسان امور مسکن در دبی نقل وانتقال ساکنان به مناطق بهتر و در اطراف شهر دبی یکی دیگر از عواملی است که باعث رکود در بخش اجاره این امارت شده است.شرکت های خارجی همچنین در فصل گرما علاقه به اجاره مسکن در مرکز شهر و یا مناطق غیر استاندارد را ندارند و این یکی دیگر از علل ثابت بودن بهای اجاره در این مناطق شده است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 59 ، شهریورماه 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر