همه کنتورهای برق کشور تا سال 95 هوشمند می شود
1391/04/01
مدیرعامل سازمان بهره وری انرژی ایران ( سابا ) گفت: طرح فراسامانه هوشمند اندازه گیری ملی (فهام)‌ تا سال 1395 اجرایی می شود. با اجرای این طرح تمامی کنتورهای برق مشترکین در سراسر کشور به سیستم هوشمند مجهز خواهد شد.

 مهندس سعید مهذب ترابی در مراسم گشایش دومین کنفرانس ملی شبکه های الکتریکی هوشمند در دانشگاه امیرکبیر افزود: سیستم های اندازه گیری هوشمند (AMI) یک سیستم یکپارچه است و شامل بخش های سخت و نرم افزار، شبکه و بسته مخابراتی است . در این سیستم اطلاعاتی مانند مصرف، نیاز، ولتاژ جریان و اطلاعات دیگر به صورت نزدیک به زمان واقعی از سمت مصرف کننده، دریافت می شود .وی اظهار داشت: این سیستم با ایجاد بستر مخابراتی دو طرفه قابلیت قرائت، پیکربندی، نظارت و کنترل از راه دور کنتورها، جمع آوری، مدیریت، پردازش و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده را دارد و گرافها و گزارش های لازم را تولید می کند.

مهذب ترابی یادآور شد : ارتقا و توسعه کارایی انرژی از ماموریت های سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا) است و رویکرد این سازمان کاهش 10 درصدی مصرف انرژی در کشور است.وی فرهنگ سازی ، آموزش و اطلاع رسانی در مورد بهینه سازی در مصرف و تقاضای انرژی ، مدیریت و برنامه ریزی شبکه های هوشمند را از جمله اقدامات و ماموریت های سابا معرفی کرد.مهذب ترابی ابراز امیدواری کرد که با حرکت هوشمندانه به سوی سیستم های هوشمند الکتریکی، در 5 سال آینده تمامی کنتورهای برق کشور هوشمندسازی شود. مدیرعامل سازمان بهره وری انرژی از اجرای مرحله اول طرح هوشمند سازی انرژی در پنج منطقه تهران ، البرز، زنجان، بوشهر، اهواز و مشهد خبر داد و گفت : در این طرح یک میلیون مشترک به عنوان هدف قرار می گیرند و امیدوارم تا سال 92 این طرح برای تمامی مشترکین اجرا شود .به گفته مهذب ترابی صرفه جویی اقتصادی ناشی از اجرای هوشمند سازی شبکه در صنعت 25 درصد، خانگی و ساختمان 30 درصد و حمل و نقل 25 درصد است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 57 ، تیرماه 1391

 

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر