3 راهکار کاهش مصرف برق در کولرهای گازی
1391/03/01

مدیرعامل سازمان بهره‌وری انرژی (سابا) راهکار کاهش مصرف بر در کولرهای گازی را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی سابا، سعید مهذب ترابی گفت: در صورتی که درجه این کولرها مناسب تنظیم و از یکسره روشن بودن آن در طول ساعت‌های شبانه روز جلوگیری شود، بخش عمده‌ای از مصارف برق کاهش می‌یابد. وی با تاکید با تنظیم درجه مناسب کولرهای گازی، می‌توان تا حد قابل توجهی رشد مصرف برق را در تابستان کاهش داد، افزود: گرمای هوا و رشد مصرف برق در روزهای آینده ضرورت توجه جدی‌تر مردم بر مدیریت مصرف را مورد تاکید قرار می‌دهد. مهذب‌ترابی ضمن تاکید بر لزوم کنترل مصرف وسایل سرمایشی به مشترکان برق کشور، افزود: استفاده محدود از وسایل سرمایشی همچون کولر های آبی و گازی می تواند تا حد قابل توجهی میزان مصارف برق را کاهش دهد. وی درجه مناسب کولرهای گازی را در محیط اداره ها و خانه‌ها 24 تا 26 درجه اعلام کرد و افزود: در صورتی که درجه این کولرها مناسب تنظیم و از یکسره روشن بودن آن در طول ساعت های شبانه روز جلوگیری شود، بخش قابل توجهی از مصارف برق کاهش می‌یابد. وی همچنین استفاده از دور کند در کولرهای آبی را به جای استفاده از دور تند در کاهش میزان مصرف برق موثر دانست و تاکید کرد که استفاده از کولرهای گازی به جای کولرهای آبی، هزینه مصرف برق را تا شش برابر افزایش می دهد.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 56 ، خردادماه 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر