تسهیلات مالیاتی ترکیه برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی
1391/02/01

ترکیه با یک قانون مالیاتی تشویقی، مشکل تامین اعتبار برای پروژه‌های ساخت و ساز بزرگ‌تر از 300 میلیون دلار را تسهیل خواهد کرد. به گزارش ایسنا، روزنامه ترکیه‌ای زمان به نقل از مقامات آگاه در وزارت اقتصاد گزارش داد شرکت‌های ساخت و ساز در پایان هر سال برای هرگونه مالیات ارزش بر افزوده‌ای که پرداخت می‌کنند خواه پروژه آنها کامل شده باشد یا خیر، بازپرداخت مالیاتی خواهند داشت. انتظار می رود این تغییر، تامین اعتبار برای پروژه‌های بزرگ ساخت و ساز شامل بیمارستان‌ها و سدها را تسهیل کند.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 55 ، اردیبهشت‌ماه 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر