کاهش ۵ درصدی قیمت پیش‌بینی‌شده آلومینیوم
1398/07/17
پنجره‌ایرانیان؛ وزارت صنایع استرالیا اعلام کرد که با توجه به تنش‌های تجاری اخیر میان ایالات‌متحده و چین، پیش‌بینی می‌شود که قیمت آلومینیوم بیش‌ازپیش کاهش یابد.
کاهش ۵ درصدی قیمت پیش‌بینی‌شده آلومینیوم

در ماه ژوئن، وزارت صنایع استرالیا پیش‌بینی کرده بود که قیمت آلومینیوم در این ماه به ۱۷۹۳ دلار برای هر تن خواهد رسید اما با توجه به تنش‌های اخیر ایجادشده، هم‌اکنون معتقد است که قیمت آلومینیوم تا پایان سال جاری ۵ درصد کمتر از مقدار پیش‌بینی‌شده خواهد بود. این سازمان همچنین در ماه ژوئن اعلام کرده بود که تا سال ۲۰۲۰ قیمت آلومینیوم به ۱۶۶۲ دلار برای هر تن و تا سال ۲۰۲۱ به ۱۵۴۵ دلار برای هر تن خواهد رسید اما در پیش‌بینی اخیر خود در ماه اکتبر اعلام کرد که قیمت آلومینیوم تا سال ۲۰۲۰، ۱۴ درصد کمتر و تا سال ۲۰۲۱، ۲۰ درصد کمتر از مقدار پیش‌بینی‌شده خواهد بود.

به گفته این سازمان، تنش موجود میان ایالات‌متحده و چین بر روی تقاضای چین تأثیر منفی خواهد داشت. از ماه اکتبر ۲۰۱۸ تاکنون، این تنش بر روی قیمت انواع فلزات اثرات منفی داشته است.

از طرفی پیش‌بینی این سازمان برای قیمت آلومینا تا پایان سال ۲۰۱۹ تغییر کرده است. در ماه ژوئن این سازمان قیمت آلومینا را برای سال ۲۰۱۹، ۳۵۶ دلار برای هر تن پیش‌بینی کرده بود که هم‌اکنون این قیمت را 5 درصد کاهش داده است. از طرفی قیمت آلومینا با ۶ درصد کاهش نسبت به پیش‌بینی صورت‌گرفته در ماه ژوئن، برای سال ۲۰۲۰، ۳۳۴ دلار برای هر تن و با ۹ درصد کاهش برای سال ۲۰۲۱، ۳۱۶ دلار برای هر تن در نظر گرفته است.

وزارت صنایع استرالیا، پیش‌بینی مصرف جهانی آلومینیوم خود را برای سال 2019، با ۳ درصد کاهش نسبت به پیش‌بینی ماه ژوئن، 64.48 میلیون تن، برای 2020 با 8 درصد کاهش نسبت به ژوئن، 63.53 میلیون تن و برای سال 2021 با 13 درصد کاهش نسبت به پیش‌بینی ژوئن، 62.42 میلیون تن اعلام کرد.

این سازمان پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته برای لیتیم و روی را نیز تغییر و کاهش داده است.

سازمان فوق معتقد است که به ‌علت افزایش تولید و کاهش رشد اقتصادی چین، قیمت روی از 2989 دلار/تن در سال ۲۰۱۸ به 2320 دلار برای هر تن کاهش خواهد داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود که قیمت مس از متوسط 6668 دلار برای هر تن در سال 2018 به 6328 دلار برای هر تن در سال 2021 تغییر کند. بر اساس این پیش‌بینی قیمت نیکل نیز از 13420 دلار برای هر تن در سال 2018 به 15784 دلار برای هر تن در سال 2021 خواهد رسید.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
دوگانه ضد صادراتی بازار آلومینیوم
دوگانه ضد صادراتی بازار آلومینیوم

پنجره‌ایرانیان؛ تا‌ امروز تولید جهانی آلومینیوم در سال حدود ۶۴ میلیون تن بوده که چین مشابه بسیاری از بخش‌های دیگر، عمده‌ترین مصرف‌کننده و تولیدکننده این فلز در جهان است.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر