جزییات ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم
1398/09/26
پنجره‌ایرانیان؛ مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی در فاز ششم این طرح در استان‌های فارس، مرکزی، بوشهر، اردبیل و ‌آذربایجان‌شرقی از ۱۰ صبح فردا ۲۶ آذر خبر داد و اعلام کرد: شرایط ثبت‌نام بر اساس ضوابط در شهرهای جدید صدرا، مهاجران، امیرکبیر، عالی شهر و سهند فراهم شده است.
جزییات ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم

به گزارش ایسنا، پروانه اصلانی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم این طرح و از ۱۰ صبح فردا ۲۶ آذر خبر داد و گفت: ثبت‌نام متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در فاز ششم در پنج استان فارس، اردبیل، آذربایجان شرقی، مرکزی و بوشهر بر اساس ظرفیت‌های مشخص‌شده از ساعت ۱۰ صبح ۲۶ آذر آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۹ آذر ادامه خواهد یافت.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با یادآوری این مطلب که متقاضیان واجد شرایط با مراجعه به نشانی tem.mrud.ir اقدام به ثبت‌نام کنند، ادامه داد: با تکمیل ظرفیت شهرهای استان‌های فاز ششم، سامانه در آن شهر بلافاصله بسته خواهد شد.

اصلانی توصیه‌هایی را به متقاضیان ثبت‌نام طرح اقدام ملی در استان‌های فارس، مرکزی، بوشهر و آذربایجان‌شرقی اعلام کرد و گفت: برای متقاضیان شهرهای شهرستان شیراز در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید صدرا نیز وجود دارد.

به گفته وی، برای متقاضیان شهرهای اراک، شازند و خمین، علاوه بر شهرهای خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید مهاجران وجود دارد.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن افزود: برای متقاضیان شهرستان‌های اراک، دلیجان و محلات نیز علاوه بر شهر خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید امیرکبیر وجود دارد. همچنین، برای متقاضیان شهر بوشهر، صرفا امکان ثبت‌نام در شهر جدید عالی شهر وجود دارد.

اصلانی توضیح داد: برای متقاضیان شهرستان‌های تبریز، اسکو، آذرشهر و شبستر نیز علاوه بر شهر خودشان در صورت وجود ظرفیت، امکان ثبت‌نام در شهر جدید سهند وجود دارد.

گفتنی است، طرح اقدام ملی مسکن طرحی است که بر اساس آن ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طی امسال و سال آتی در سراسر کشور احداث می‌شود. در این طرح، ۲۰۰ هزار واحد در شهرهای جدید و توسط شرکت عمران شهرهای جدید، ۱۰۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده و توسط شرکت بازآفرینی و ۱۰۰ هزار واحد در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی احداث خواهد شد.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌
80 درصد آسانسورهای مسکن‌مهر استانداردنیستند‌

استاندار تهران ضمن ابراز نگرانی از غیراستاندارد بودن ۸۰ درصد آسانسور‌های مسکن‌مهر دستور تعطیلی شهربازی‌هایی که وسایل غیراستاندارد دارند را صادر کرد.

مطالب بیشتر