ثبت‌نام مسکن ملی از منزل امکان‌پذیر می‌شود
1398/12/10
پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این خبر که تمامی فرآیند نام‌نویسی جاماندگان طرح اقدام ملی از درون منازل امکان‌پذیر می‌شود، گفت: در شرایط فعلی برای حفظ سلامت شهروندان، روند تکمیل پرونده مسکن ملی افرادی​ که پرونده‌شان تکمیل‌نشده را به زمان دیگری موکول کرده‌ایم.
ثبت‌نام مسکن ملی از منزل امکان‌پذیر می‌شود

محمود محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر ویروس کرونا بر فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: به‌منظور حفظ سلامت شهروندان تکمیل فرایند ثبت‌نام متقاضیانی که می‌بایست به‌صورت حضوری مدارک خود را به ادارات کل، بنیاد مسکن یا شرکت عمران شهرهای جدید ارائه کنند، به تعویق انداخته‌ایم.

وی افزود: مرحله نهایی ثبت‌نام را فعلا به زمان مقتضی که انشاالله ویروس کرونا مهار شود موکول کرده‌ایم و در آینده اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره فعالیت‌ها، پروژه‌های عمرانی یا افتتاحات در مجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی، تصریح کرد: طبیعتاً به دلیل موقعیت کنونی تمامی فعالیت‌هایی که به‌صورت جمعی صورت می‌گیرد و گردهمایی‌ها را لغو کرده‌ایم. به‌طور مثال آزمون نظام‌مهندسی که نیمه اسفندماه قرار بود برگزار شود را لغو و به زمان دیگری موکول کرده‌ایم.

محمودزاده ادامه داد: بااین‌وجود فعالیت‌های عمرانی و پروژه‌های اجرایی به قوت خود باقی است و حتی با تلاش بیشتری نسبت به گذشته دنبال می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که ثبت‌نام مجدد ظرفیت خالی ایجادشده از پایش مرحله اول طرح اقدام ملی مسکن چه زمانی انجام می‌شود؟ گفت: به دنبال ایجاد سازوکاری هستیم تا متقاضیان بدون مراجعات حضوری نام‌نویسی را از داخل منزل انجام دهند؛ که انشاالله ظرف دو سه روز آینده دراین‌باره تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
کلنگ زنی ۶۰۰۰ واحد مسکن ملی در آذربایجان غربی
کلنگ زنی ۶۰۰۰ واحد مسکن ملی در آذربایجان غربی

پنجره‌ایرانیان؛ ۶۰۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی در آذربایجان غربی با حضور وزیر راه و شهرسازی کلنگ زنی شد.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر