معاملات مسکن یک دهم شرایط ایده‌آل است
1394/12/15
پنجره ایرانیان: یک کارشناس با اشاره به 106 هزار مورد معاملات خرید و فروش مسکن کل کشور در بهمن ماه گفت: معاملات باید حداقل 10 برابر حجم فعلی باشد تا بتوان گفت بخش مسکن وارد رونق شده است.
معاملات مسکن یک دهم شرایط ایده‌آل است

به گزارش ایسنا، بیت الله ستاریان اظهار کرد: بخش مسکن تابعی از اقتصاد کلان است. افزایش نسبی معاملات از مهرماه تا بهمن ماه سال جاری نیز واکنش روانی است که در کل اقتصاد ایجاد شده و در بخش مسکن هم به تصویر کشیده می‌شود.

وی افزود: وقتی برجام امضا شد تاثیرات روانی خود را بر اقتصاد گذاشت و بخش مسکن شروع به حرکت کرد.

این کارشناس مسکن به آغاز دوران رکود مسکن در سال 1392 اشاره کرد و گفت: بخش مسکن بعد از شروع دوره رونق در سال 1386 طبیعتا باید از اواخر سال 1392 وارد رکود می‌شد ولی دیدیم که از اوایل آن سال به رکود برخورد و علت آن هم تحریم‌های اقتصادی بود.

ستاریان تصریح کرد: هم‌اکنون بارقه‌های امید در اقتصاد کشور دیده می‌شود و در بخش مسکن هم تظاهری را می‌بینیم که ناچیز است. ولی اگر برجام تاثیر خود را بر اقتصاد کشور بگذارد می‌توان از نیمه دوم سال آینده شاهد تحرک بخش مسکن بود.

وی با بیان این‌که رونق مستلزم چهار پارامتر افزایش معاملات، افزایش قیمت، افزایش سرمایه‌گذاری و افزایش تولید است، گفت: این چهار پارامتر در دوره رکود با کاهش مواجه شدند. البته در آن شرایط معاملات به شدت کم شد اما قیمت کاهش نیافت.

این کارشناس مسکن به افزایش 10.4 درصدی اجاره بها در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تاکید کرد: افزایش اجاره بها ناشی از پایین بودن توان خرید است و البته می‌تواند نشانه‌های پیش‌رونق مسکن باشد؛ چرا که همواره تظاهر اولیه رونق مسکن در افزایش اجاره بها دیده می‌شود.

ستاریان پیش‌بینی کرد: در شش ماهه ابتدای سال 1395 اجاره بها رشد می‌کند و خرید و فروش در معاملات خرد خود را نشان می‌دهد، سپس معاملات کلان با تاخیر جلوه می‌کند. یعنی باید از نیمه دوم سال آینده شاهد افزایش نسبی قیمت و رونق در بخش مسکن باشیم.

گفتنی است، در کل کشور در مهرماه سال جاری 77 هزار و 453 قرارداد خرید و فروش امضا شده است. در آبان‌ماه 81 هزار و 200 قرارداد به امضا رسید. در آذرماه 85 هزار و 118 قرارداد داشتیم. در دی‌ماه تعداد قراردادهای خرید و فروش 107 هزار و 738 مورد بود و در بهمن‌ماه به 106 هزار و 496 قرارداد خرید و فروش رسیدیم. همانطور که آمار و ارقام نشان می‌دهد از مهرماه تا بهمن‌ماه سیر معاملات مسکن صعودی بوده اما حسام عقبایی رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران اعتقاد دارد این به معنای شکستن یخ‌های رکود مسکن نیست و پیش‌بینی کرد معاملات مسکن در تابستان سال آینده رونق بگیرد.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر