آخرین وضعیت گود مجاور برج میلاد
1394/07/19
پنجره ایرانیان: رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در مورد آخرین جزئیات روند بهسازی گود مجاور برج میلاد توضیحاتی را ارائه کرد.
آخرین وضعیت گود مجاور برج میلاد

به گزارش معماری‏ نیوز، محمد سالاری درباره آخرین وضعیت ایمن ‏سازی گود کنار برج میلاد گفت: بر اساس طرح‌های از پیش تعیین شده قرار بود برج‌هایی در کنار برج میلاد ساخته شود. وی با بیان اینکه در شورای سوم شهر تهران نسبت به ساخت برج‌های مجاور میلاد مخالفت شد، گفت: اعضای شورای شهر پیشین درباره ارتفاع برج و نوع معماری و طراحی آن انتقاد کرده و پس از آن نیز پروژه ساخت برج‌های مجاور میلاد بلاتکلیف ماند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه سازمان مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران جلسه‌ای با مشاور طرح مربوطه و با حضور اعضای کمیسیون معماری و شهرسازی برگزار و توضیحاتی را در خصوص ساخت برج‌های مجاور میلاد ارائه کرد، گفت: در این جلسه نظرات اعضای کمیسیون مبنی بر اصلاح طرح‌ها ارائه شد؛ اما مسئولان شهری با استناد به مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی اعلام کردند که با توجه به شاخص‌ بودن این پروژه و تاثیرگذاری احداث چنین پروژه‌هایی باید تحقق مبانی معماری و نما مورد تایید کمیته‌های شورای عالی معماری و شهرسازی نیز برسد.

وی با اشاره به لزوم تکمیل و ساخت برج‌های مجاور میلاد گفت: برج میلاد نیاز به پارکینگ، ‌هتل و سالن‌های مختلف دارد که با احداث برج‌های مجاور آن این مشکل مرتفع می‌شود. سالاری با بیان اینکه گود مجاور خطرناک است و باید تعیین تکلیف شود، گفت:‌ با این حال برخی نیز معتقدند که به دلیل شاخص بودن برج میلاد، برج‌های مجاور باید از نظر ارتفاع و کارایی کمتر باشند که با این نظر کاملا مخالف هستم؛ چرا که مجموع مطالعات تطبیقی در سایر کشورها که در حوزه برج‌های یادمان انجام شده نشان می‌دهد که مجموعه برج یادمان با ساخت مابقی برج‌ها تکمیل می‌شود. وی افزود: در خصوص ساخت برج‌های مجاور میلاد باید شورای عالی معماری و شهرسازی مجموعه نظرات خود را اعلام کند.

چندی پیش مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز در واکنش به گود کنار برج میلاد گفت: طرح ساخت ساختمانی در کنار برج میلاد مورد قبول واقع نشد و نیلینگ مقاوم‌سازی گود نیز تاریخ انقضایش تا چندماه آینده تمام می‌شود و باید سریع برای این گود چاره‌ای اندیشیده شود چراکه منظره بدی ایجاد کرده است.

 وی افزود: باید مسابقه دیگری برای طراحی این ساختمان گذاشته شود چراکه طرح‌های مسابقه قبلی قابل قبول نبود و به نظر می‌رسد تخلفاتی در برگزاری مسابقه انجام شد.

تنگنای عجیب مالی در کشور داریم
تنگنای عجیب مالی در کشور داریم

پنجره ایرانیان: مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که با یک تنگنای مالی عجیب در کشور مواجه هستیم بر ضرورت تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از روش ساختاریافته مدیریت دارایی‌ها تاکید کرد و گفت: نرخ سود مشارکت در کشور بسیار بالا بوده و 24 درصد است.

مطالب بیشتر
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد
کاهش نرخ سود بانکی؛ اجاره بها را بالا نمی‌برد

پنجره ایرانیان: رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در بازار اجاره نمی‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
مسکن از راه جدا می‌شود؟
مسکن از راه جدا می‌شود؟

پنجره‌ایرانیان؛ موافقت کمیسیون عمران با انتزاع وزارت راه و شهرسازی، تفکیک حوزه راه از بخش مسکن را تا حدودی تقویت کرده است.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر