اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
1394/06/05
پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید موافق قدیری از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان خبرداد و گفت: تا پایان سال اعزام ۳ هیات تجاری و پذیرش یک هیات تجاری در دستور کار اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان است.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان افزود: در شرایط فعلی حوزه وسیعی برای مبادلات کالایی از جمله در بخش داروهای انسانی و دامی، مواد غذایی، تجهیزات پزشکی، کشتیرانی، انرژی‏ های نو، حمل و نقل و پتروشیمی بین ایران و یونان وجود دارد که اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان با تمام پتانسیل و ظرفیت‏ های خود در تلاش است تا همه این ظرفیت‏ ها را فعال کند.

وی تصریح کرد: دولت نگاه استراتژیکی به توسعه بنادر و سواحل جنوب ایران دارد تا همه بنادر جنوبی را با خطوط ریلی به یکدیگر و شمال کشور و آسیای میانه وصل کند و این ظرفیت بزرگی برای مشارکت و همکاری با سرمایه‏ گذاران و تجار یونانی است، زیرا یونانی‏ ها در این صنعت صاحب فناوری و تجربه هستند.

به گفته موافق قدیری، عرصه پتروشیمی، توسعه معادن و صنایع معدنی، آب و آبرسانی و مسایل زیست محیطی و آلودگی هوا و ریزگردها نیز از جمله مجموعه عظیمی از پروژه‏ هاست که می‏ تواند به بستری برای کار مشترک با یونانی‏ ها تبدیل شود که در جلسات با مقامات و تجار یونانی طرح گردیده است.

وی با بیان اینکه بازرگانان و تولیدکنندگان ایران با نگاه مثبت به افق روابط خود به یونان نگاه می کند، استمرار رایزنی ها و هماهنگی های مقامات و هیات های عالی رتبه دو کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر تقسیم کار خوبی بین دولت و بخش خصوصی انجام شود، با برنامه ریزی و زمان بندی مناسبی می توانیم خودمان را برای جهش بزرگ در روابط آماده کنیم.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و یونان همچنین تقویت همکاری دو کشور در بخش توریسم را مورد تاکید قرار داد و گفت: توریسم غیر از اینکه یک صنعت است، می تواند مقدمه ایجاد روابط در عرصه های دیگر نیز باشد و دو کشور با همکاری بیشتر در حوزه صدور روادید بویژه به جامعه تجاری و بازرگانی می توانند در این زمینه موثر باشند.

موافق قدیری در پایان با اظهار خرسندی از اینکه ایران و یونان در راستای افزایش سطح همکاری های خود در مسیر و جهت گیری مناسب و درستی در حال حرکت هستند، اظهار داشت: جامعه بازرگانی که معمولا از درجه هوشی بالایی برخوردار است به سرعت این پیام را دریافت کرده که شرایط عوض شده است، لذا پیرو هماهنگی ها و اقدامات به عمل آمده در نظر است ۷۰ نفر از مدیران و صاحبان کارخانجات داروسازی ایران از ۲۴ لغایت ۲۷ شهریور ماه سال جاری به منظور آشنایی با محصولات جدید دارویی، آشنایی با ظرفیت های صنعت دارو و بازدید از کارخانجات داروسازی یونان و همچنین آشنایی با قوانین جدید اتحادیه اروپا در ارتباط با GDP-GSP به آتن اعزام شوند.

 

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران
رونق نسبی بازار خرید و فروش مسکن در تهران

پنجره ایرانیان: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: در فروردین ماه امسال پنج هزار و 639 واحد مسکونی و در اردیبشهت ماه 15 هزار و 192 واحد مسکونی در مناطق 22 گانه تهران خرید و فروش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رونق نسبی برخوردار بوده است.

مطالب بیشتر
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند
توسعه‌ انسان‌محور پایدار می‌ماند

پنجره‌ایرانیان: وزیر راه و شهرسازی معتقد است اگر صدها فرودگاه، بندر، ریل، جاده و... احداث شود اما انسان،‌ محور توسعه نباشد هرگز نتیجه مطلوب به وجود نخواهد آمد.

مطالب بیشتر