گام بلند پرولاین در بلندترین ساختمان ایران
1393/06/16
مدیر شعبه ایران پرولاین اظهار کرد: در حال حاضر شرکت پرولاین در اکثر استان‌ها و شهرهای کشور دارای نماینده رسمی است و استفاده از محصولات پرولاین در شهرهای مختلف به ویژه شهرهایی جنوبی کشور با وجود تابش مستقیم نور آفتاب و گرمای بالا با نتیجه فوق‌العاده‌ای همراه بوده و هیچ‌گونه تغییری در کیفیت و رنگ پروفیل ایجاد نشده است.
گام بلند پرولاین در بلندترین ساختمان ایران

اشـاره: برج میلاد، کافه ویونا در ارتفاع بالای 250 متری جایی است که مدیریت شرکت پرولاین برای میهمانی خانواده این شرکت موفق و روبه پیشرفت انتخاب کرد و بیش از 60 نماینده برتر پرولاین به این مهیمانی خاطره‌انگیز در بلندترین ساختمان ایران دعوت شده بودند تا از اهداف و گام‌های بلند پرولاین در آینده بشنوند. شگفت اینکه در این میهمانی وقتی از حاضران خواسته شد تا نقدها و نظرهای خود را درباره کیفیت پروفیل یوپی‌وی‌سی پرولاین بیان کنند، همگی تاکید کردند که کیفیت این برند جهانی عالی است و خدماتی که از طرف شعبه رسمی پرولاین به تولیدکنندگان و مونتاژکاران در و پنجره یوپی‌وی‌سی ارائه می‌شود، مثال‌زدنی و در جهت تولید یک محصول باکیفیت بدون هیچ دغدغه‌ای است. عدم تخریب دیگر برندها و تلاش برای اثبات واقعی و عملی کیفیت پروفیل‌های پرولاین از جمله محورهای مطرح شده در میهمانی خانواده پرولاین بود به گونه‌ای که بنابر اعلام مهندس نوروزی، مدیرعامل پرولاین در ایران قرار است به زودی خط تولید پروفیل پرولاین در ایران هم راه‌اندازی شود تا هزینه تمام شده پروفیل پرولاین در نتیجه حذف تعرفه‌های گمرکی و حمل و نقل، کاهش یابد و حتی مهندس نوروزی در همان شب مژده داد که قیمت پروفیل پرولاین از روز شنبه 25 مردادماه 1393 کاهش یافته و تولیدکنندگان و مونتاژکاران در و پنجره می‌توانند پروفیل پرولاین را با قیمت مناسب و کیفیت برتر و البته تنوع بالا دریافت کنند و اطمینان داشته باشند که پرولاین تنها به کیفیت در تولید در و پنجره‌های استاندارد با هدف کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از ورود آلاینده‌های صدا و هوا به درون ساختمان‌ها می‌اندیشد. راستی در میهمانی پرولاین در کافه ویونای برج میلاد تهران چه گذشت و پرولاین برای ایستادن بر قله‌های افتخار چه برنامه‌هایی برای آینده دارد؟ گزارش ویژه پنجره ایرانیان را بخوانید:

برای مشاهده فایل پی‌دی‌ف گفتگو اینجا کلیک کنید.

میهمانان پرولاین یکی یکی از راه می‌رسند و با احترام برای رفتن به کافه ویونای برج میلاد به سمت آسانسورهای تندروی برج میلاد هدایت می‌شوند و وقتی آسانسور به ارتفاع بالای 250 متری برج میلاد می‌رسد و دربهای آن باز می‌شود، مهندس نوروزی، مدیرعامل پرولاین در ایران به اتفاق همکاران‌اش با روی خندان به میهمانان خیرمقدم می‌گویند و از آنها پذیرایی می‌شود. میهمانانی از سراسر ایران که به واقع نمایندگان برتر خانواده بزرگ پرولاین هستند و به اتفاق آمده‌اند تا ببینند پرولاین چه گام‌های بلندی را برای رقابت شفاف و سالم در صنعت در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی برخواهد داشت؟ مراسم با اجرای نیما کرمی از مجریان جوان و شناخته‌شده صدا و سیما آغاز می‌شود و او با اشاره به سابقه فعالیت شرکت ترکیه‌ای پرولاین در تولید پروفیل‌های یوپی‌وی‌سی و صادرات آن به کشورهای مختلف جهان از مهندس نوروزی، دعوت می‌کند تا دقایقی با اعضای خانواده پرولاین سخن بگوید.

مدیر شعبه ایران شرکت پرولاین در ابتدا با خیرمقدم به حاضران و میهمانان، هدف از برگزاری این میهمانی و همایش خاطره‌انگیز را آشنایی نمایندگان برتر پرولاین با همدیگر، تبادل‌نظر با یکدیگر و همچنین اعلام برنامه‌های در دست اجرای پرولاین می‌داند و می‌گوید: در دو سال اخیر به واسطه نوسان شدید نرخ ارز در بازار داخلی ایران و همچنین افزایش تعرفه گمرکی واردات پروفیل یوپی‌وی‌سی، بسیاری از شرکت‌های خارجی با مشکلاتی در بازار مواجه شدند ولیکن به یاری خدا و همیاری و همکاری نمایندگان پرولاین در سراسر کشور موفق شدیم تا چالش‌ها و ناهمواری‌های ایجاد شده را پشت سربگذاریم. مهندس نوروزی با اشاره به ثبات نسبی نرخ ارز در دولت جدید و بهبود تدریجی فضای کسب و کار در یک سال گذشته خبر مهمی را اعلام کرد که شاید پیش از این کمتر تولیدکننده در و پنجره یوپی‌وی‌سی در ایران انتظار آن را داشت. خبر این بود که خط تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی پرولاین در ایران با مشارکت و سرمایه‌گذاری مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود. علت این تصمیم هم به گفته مهندس نوروزی، دسترسی آسان‌تر با هزینه‌ کمتر و البته با کیفیت پروفیل‌های تولیدشده در شرکت پرولاین ترکیه و برخوردار از استانداردهای جهانی با رویکرد پوشش بازارهای صادراتی کشورهای همسایه ایران اعلام شد و این گونه بود که همه میهمانان اقدام شعبه ایران پرولاین را تحسین کردند.

این فعال و مدیر شناخته شده صنعت پروفیل یوپی‌وی‌سی ایران همچنین اعلام کرد با افتتاح خط تولید پروفیل پرولاین در ایران و عرضه محصولات متنوع پرولاین به بازار، هزینه‌های گمرکی برای واردات پروفیل پرولاین حذف خواهد شد و قیمت محصولات با نوسان نرخ ارز و تنگناهای تجاری دچار تغییرات شدید نخواهد شد.مدیر شعبه رسمی پرولاین در ایران در ادامه اظهار کرد: کارخانه تولید پروفیل پرولاین در شهرک صنعتی هشتگرد مستقر خواهد شد در گام نخست تصمیم داریم تا 6 خط اکسترودر را برای پوشش تقاضای نمایندگان فعلی پرولاین راه‌اندازی کنیم و متناسب با تقاضای بازار بر تعداد خطوط اکسترودر افزوده خواهد شد. او تاکید کرد: تمام تلاش و توان خود را در مجموعه پرولاین به کار گرفته‌ایم تا خیلی سریع تولید پروفیل پرولاین در ایران به بهره‌برداری برسد و یقین داریم که همراهی و همکاری نمایندگان در سراسر کشور می‌تواند ضامن موفقیت ما باشد.

مهندس نوروزی با اشاره به غافلگیر شدن برخی شرکت‌های واردکننده پروفیل یوپی‌وی‌سی به سبب افزایش 17 درصدی تعرفه واردات این محصول به مذاکرات و رایزنی برخی از مدیران شرکت‌های واردکننده پروفیل با اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران و ترکیه برای اصلاح تعرفه واردات اشاره کرد و گفت: سرانجام در اردیبهشت‌ماه امسال در جریان حضور وزیر صنعت و تجارت ترکیه و هیات تجاری ترکیه در ایران و رایزنی‌های انجام گرفته با مسئولان و فعالان اقتصادی ایران، نامه‌ای به امضای تعداد اندکی از شرکت‌های واردکننده پروفیل از کشور ترکیه، به نشان اعتراض به افزایش کم‌سابقه پروفیل یوپی‌وی‌سی به مسئولان کشورهای ترکیه و ایران ارائه شد که خدا را شاکریم که این تلاش‌ها با پاسخ مثبت همراه شد و شاهد کاهش نرخ تعرفه واردات پروفیل یوپی‌وی‌سی بودیم و همین عامل بود که اجازه داد تا خدمت شما اعلام کنم پرولاین در راستای رعایت حقوق مصرف‌کنندگان و مشتریان خود از روز شنبه مورخ 25/5/93 قیمت پروفیل خود را کاهش خواهد داد بدون اینکه تغییری در کیفیت محصول ایجاد شده باشد.

مدیر شعبه ایران پرولاین با اشاره به رفع مشکلات اعلام شده از سوی نمایندگان این شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن اظهار کرد: در حال حاضر شرکت پرولاین در اکثر استان‌ها و شهرهای کشور دارای نماینده رسمی است و استفاده از محصولات پرولاین در شهرهای مختلف به ویژه شهرهایی جنوبی کشور با وجود تابش مستقیم نور آفتاب و گرمای بالا با نتیجه فوق‌العاده‌ای همراه بوده و هیچ‌گونه تغییری در کیفیت و رنگ پروفیل ایجاد نشده است.

او با اشاره به تنوع بالای سبد محصولات پرولاین افزود: این تنوع محصولات پرولاین باعث شده تا بتوانیم حتی به نیاز مشتریان دیگر شرکت‌ها و برندها هم پاسخ شایسته بدهیم و انگیزه ما از همکاری با دیگر شرکت‌ها این است که هیچ خط تولید و مونتاژ در و پنجره یوپی‌وی‌سی به دلیل نیاز به پروفیل‌های یوپی‌وی‌سی نباید متوقف شود و در حال حاضر شرکت پرولاین آمادگی کامل برای تامین نیاز پروفیل‌های بازسازی جهت تعویض پنجره‌های تک‌جداره و قدیمی را دارد.

مهندس نوروزی با اشاره به توان بالای شرکت پرولاین در زمینه تهیه مواد اولیه برای تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی و همچنین تهیه پودر پی‌وی‌سی از اروپا و افزودنی‌ها از کشور اتریش گفت: حتی برای تامین نیاز دیگر تولیدکنندگان پروفیل یوپی‌وی‌سی در ایران هم این آمادگی را داریم تا مواد اولیه مورد نیازشان را با بهترین کیفیت و قیمت مطلوب برآورده سازیم که تا کنون 8 شرکت داخلی از خدمات شعبه رسمی پرولاین در زمینه تامین پودر پی‌وی‌سی و دیگر مواد افزودنی استقبال کرده‌اند که این یک امتیاز ویژه و مزیت برتری پرولاین را نشان می‌دهد.

مدیر شعبه پرولاین در ایران همچنین از اعمال تخفیفات بیشتر به مشتریان ویژه و برتر پرولاین، برنامه‌ریزی برای تبلیغات موثر در شهرهای مختلف به ویژه مراکز استان‌ها با استفاده صحیح از ابزارهای تبلیغاتی با رویکرد رقابت سالم و شفاف خبر داد و تاکید کرد: البته بدانید که این تسهیلات هیچ تغییری در کیفیت پروفیل‌های پرولاین و خدمات شرکت در ایران نخواهد داشت و همچنان اصل مهم در پرولاین کیفیت برتر خواهد بود و به هیچ عنوان تصمیم نداریم که به برخی ترفندها و رفتارهای ضد رقابتی نظیر دستکاری در مواد اولیه و فرمول ترکیب مواد، دامپینگ و انجام معاملات غیرشفاف روی آوریم.

آقای مهندس Fevendik، مدیر اجرایی شرکت پرولاین که از کشور ترکیه در این میهمانی حضور یافته بود، در سخنان کوتاهی اعلام کرد: شرکت پرولاین فعالیت رسمی خود را در سال 1998 در زمینه تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی با استانداردهای جهانی آغاز کرد و در سال گذشته میلادی رکورد تولید 20 هزار تن پروفیل را ثبت کرد و در حال حاضر محصولات پرولاین به بیش از 22 کشور جهان در اروپا و آسیا صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم با راه‌اندازی خط تولید پروفیل پرولاین در ایران بتوانیم علاوه بر تامین تقاضای بازار داخلی، پروفیل‌های تولیدشده را به دیگر کشورها از جمله عراق و افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کنیم. او خطاب به نمایندگان پرولاین در ایران اعلام کرد: راهبرد پرولاین یک راهبرد برد – برد با تلاش صادقانه، کیفیت برتر و خدمات شایسته است.

آقای مهندس شمس از تولیدکنندگان باسابقه در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی و از نمایندگان برتر پرولاین در این همایش اظهار کرد: شاید این سوال همیشه مطرح باشد که چرا شرکتی که مسئولیت آن را عهده دارم، تصمیم گرفته از محصولات پرولاین استفاده کند؟ بگذارید صادقانه بگویم که با تمام وجود افتخار می‌کنم از همکاری با پرولاین و با وجود نوسان شدید ارز و بالارفتن نرخ تعرفه گمرکی در گذشته، شعبه رسمی پرولاین تمام حمایت‌های لازم را با تولیدکنندگان در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی و مشتریان خود داشت و هرگز برای کاهش هزینه‌های خود حاضر نشد تا کیفیت پروفیل را پایین بیاورد. این تولیدکننده در و پنجره یوپی‌وی‌سی با پروفیل‌های پرولاین افزود: افزون بر کیفیت پرولاین نباید از خدمات ویژه شعبه رسمی این شرکت و به ویژه تلاش‌های مهندس نوروزی غافل شویم که با ارائه بهترین خدمات راهی را برای عدم همکاری با پرولاین باز نگذاشته است.

او در ادامه با انتقاد از زیرپاگذاشتن اخلاق حرفه‌ای در کسب و کار و به ویژه در برنامه تبلیغاتی برخی شرکت‌ها نسبت به دیگر شرکت‌های همکار اظهار کرد: جای تعجب دارد که وقتی تقاضا در بازار زیاد است، چرا برخی شرکت‌ها به گونه‌ای عمل می‌کنند که گویا پروفیل‌های دیگر برندها مشکل‌ دارد غافل از اینکه این رویکرد تبلیغاتی به اعتبار کل صنعت ضربه می‌زند؟مهندس نوروزی، مدیر شعبه پرولاین در واکنش به این سخنان اظهار کرد: بدون تردید موفقیت پرولاین مرهون تلاش همه همکاران و نمایندگان و همراهی ایشان بوده و اینها سرمایه‌های اصلی پرولاین محسوب می‌شوند و هرگز برای رقابت حاضر نخواهیم شد تا اخلاق حرفه‌ای کسب و کار را نادیده بگیریم.

 هدیه ویژه پرولاین به مشتریان خاص

مهندس نوروزی در ادامه خبر مهمی را هم اعلام کرد مبنی بر اینکه نمایندگان و مشتریان پرولاین که از مورخ 25/5/93 تا پایان سال میزان خرید خود را به 700 میلیون تومان افزایش دهند، یک دستگاه خودروی X60 و نفرات دوم تا پنجم هم به اتفاق خانواده یک هفته میهمان پرولاین در ترکیه خواهند بود. او در پایان تاکید کرد که حتما نمایندگان و مشتریان و اعضای خانواده پرولاین، کف قیمت فروش را رعایت کنند و به هیچ عنوان محصولات خود را کمتر از قیمت تمام شده عرضه نکنند.

به گزارش پنجره ایرانیان در پایان مراسم شرکت پرولاین به نمایندگان برتر گواهینامه رسمی و معتبر مبنی بر تایید تولید در و پنجره‌های استاندارد و البته جوایزی به رسم یادبود اعطا شد و در نهایت با پذیرایی و صرف شام همه به امید فردای روشن و موفقیت بیشتر پرولاین با همدیگر خداحافظی کردند.

نشریه پنجره ایرانیان، سال هفتم، شماره 83، شهریورماه 1393

برای صید نهنگ باید به دریا رفت

اشاره:مهندس داریوش افشار جهان‌شاهی در مقام مدیرعامل جوان اما باتجربه، خوش آتیه و ریسک‌پذیر شرکت موفق مسکن گستر در صنعت ساختمان می‌گوید: فعالان صنعت در و پنجره برای موفقیت در کار خود باید نگاه‌شان را به بازارهای داخلی محدود نکنند. او که هم تجربه ساخت مجتمع‌های مسکونی در شمال پایتخت را در کارنامه خویش دارد و هم تجربیات زیادی در طراحی و اجرای پروژه‌های ساختمانی شرکت‌های دولتی اندوخته‌است و

مطالب بیشتر
تولید هوشمند و نظارت آنلاین را با فراسام تجربه کنید
تولید هوشمند و نظارت آنلاین را با فراسام تجربه کنید

گفتگوی خبرنگار پنجره ایرانیان با مهندس علی جمالیان، مهندس محمد جامعی ندوشن و مهندس هادی ثروت درباره مدیریت و نظارت آنلاین بر محیط کسب و کار را بخوانید،

مطالب بیشتر
پنجره‌ وین‌بست؛ فراتر از انتظار با استاندارد برتر
پنجره‌ وین‌بست؛ فراتر از انتظار با استاندارد برتر

شرکت دقیق طراحان تیوا تولیدکننده در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی با نشان تجاری وین‌بست همچنان در حال توسعه بازار و افزایش ظرفیت تولید برای پاسخ دادن به نیازهای مشتریان است.

مطالب بیشتر
کیفیت در هورامکو مرز نمی شناسد
کیفیت در هورامکو مرز نمی شناسد

پنجره ایرانیان: بگذارید به یک سال قبل برگردیم زمانی که مهندس رضا کاظمی مدیرعامل جوان، سخت‌کوش و خلاق شرکت هورام‌سازه پارسیان «هورامکو» در گفتگو با نشریه پنجره‌ایرانیان» گفته بود:« شرکت هورام سازه پارسیان چون به آینده نظر دارد و همواره نیاز مشتریان را مبتنی بر آخرین استانداردها در نظر می‌گیرد، در حال حاضر سیاست و راهبرد شرکت این است که تولید استاندارد با استفاده از مواد اولیه با کیفیت برتر با چاشنی خدمات پس از فروش را همواره در اولویت برنامه‌ای خود داشته باشند.» وقتی یک سال پیش از او پرسیدیم که افق یک سال بعد را چگونه می‌بیند؟

مطالب بیشتر
خطر نابودی در کمین صنعت پروفیل یو‌پی‌وی‌سی ایران
خطر نابودی در کمین صنعت پروفیل یو‌پی‌وی‌سی ایران

پنجره ایرانیان: به گفته اقدامیان، افزایش قیمت مواد اولیه و محاسبه قیمت در بورس کالا با نرخ ارز آزاد از یک سو و کاهش تعرفه واردات پروفیل خارجی از 30 به 15 درصد تنها به خروج ارز از کشور، افزایش نرخ بیکاری و تعمیق مشکلات معوقات بانکی منجر خواهد شد و رکود در اقتصاد را تشدید میکند که سوال اینجاست با این روند نباید در انتظار افزایش معوقات بانکی و به تبع آن نابودی کامل صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی باشیم؟

مطالب بیشتر
فولاد پیچ؛ کالای با کیفیت و خدمات متمایز
فولاد پیچ؛ کالای با کیفیت و خدمات متمایز

اشاره: شرکت فولاد پیچ یک نام آشنا در صنعت در و پنجره یوپی‌وی‌سی ایران به واسطه توانایی کم‌نظیر در عرضه یراق‌آلات با تنوع برند‌‌ها، خدمات متمایز و البته دپوی مطمئن است. اعتبار فولادپیچ را می‌توان در حمایت همه جانبه از مشتریان این شرکت دانست چه اینکه تلاش و تدبیر مدیریت این شرکت معتبر و شناخته شده همواره بر این اصل استوار بوده و هست که خط تولید در و پنجره یوپی‌وی‌سی در ایران نباید به خاطر تاخیر در دریافت سفارشات یراق‌آلات و دیگر ملزومات متوقف شود.

مطالب بیشتر
 ماندو پروفیلی خاص با مقاطع «لانه‌زنبوری» روانه بازار کرد  
 ماندو پروفیلی خاص با مقاطع «لانه‌زنبوری» روانه بازار کرد  

پنجره‌ایرانیان: گروه صنعتی امرتات در سال 1399 با حضور جمعی از مدیران شناخته شده صنعت یو‌پی‌وی‌سی کشور که سال‌ها تجربه حضور در این عرصه را داشته‌اند، آغاز به فعالیت کرد. امیر قاسمی یکی از مدیران این مجموعه موفق است که می‌گفت: ما کار را با همان پشتوانه تجربی آغاز کردیم و در این سال‌ها، موفق به طراحی، تولید و عرضه سبد کامل پروفیل دروپنجره یو‌پی‌وی‌سی به بازار دروپنجره کشور شدیم. پروفیل‌های یو‌پی‌وی‌سی با برندهای لئووین و پروفیل اقتصادی لئوپرایم ازجمله محصولات مجموعه گروه صنعتی امرتات است.

مطالب بیشتر
ارس با پروفیل آوا وارد بازار شده است
ارس با پروفیل آوا وارد بازار شده است

پنجره‌ایرانیان: بازار پروفیل یو‌پی‌وی‌سی در ایران، هر روز شاهد تغییراتی در سطوح مختلف خود است. دربخشی از این بازار که طرف عرضه است، تولیدکنندگانی قرار دارند که سعی می‌کنند با شیوه‌های مختلف محصولاتی در کیفیت‌های مختلف برای مشتریان عرضه کنند تا آنها بتوانند محصول نهایی (دروپنجره) را برای مصرف‌کننده نهایی در رده‌های مختلف کیفی تولید و عرضه کنند. در این مسیر مجموعه تولیدی بازرگانی ارس که پیش‌تر در زمینه ماشین‌آلات و دستگاه‌های مونتاژ یو‌پی‌وی‌سی با برند ولمر به صنعت در و پنجره خدمات می‌رسانده، تصمیم گرفته است تا با تولید و عرضه پروفیل یو‌پی‌وی‌سی با نام «آوا» در این بخش نیز فعالیت کند. از این رو سراغ آقای چراغی مدیرعامل این شرکت رفتیم و پرسش‌هایی را با او درمیان گذاشتیم. خلاصه این گفت‌وگود در ادامه آمده است.

مطالب بیشتر
نمایندگان؛سرمایه‌های واقعی سیند‍ژ هستند
نمایندگان؛سرمایه‌های واقعی سیند‍ژ هستند

پنجره ایرانیان:برگزاری نشست هم اندیشی خانواده بزرگ سیندژ در برج میلاد تهران بهانه‌ای شد تا در صبح یک روز بارانی و دل انگیز به سراغ مهندس تاجیک مدیرعامل موفق و خوش صحبت شرکت زرین بنا پارسیان (سیندژ) برویم و بپرسیم حالا که این نشست برگزار شده چه ...

مطالب بیشتر
می‌خواهیم آبروی صـنعت باشیم
می‌خواهیم آبروی صـنعت باشیم

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت کیمیا بسپار پلاست تولیدکننده انواع پایدارکننده‌های حرارتی (استابلایزر ‌پی‌وی‌سی  بر پایه سرب و پلی‌اتیلن وکس) است. مدیرعامل این مجموعه می‌گوید: شرکت کیمیا بسپار پلاست مجموعه‌ای بزرگ است که در تولید انواع پایدار کننده‌های حرارتی استابلایزر پی‌وی‌سی بر پایه سرب و پلی‌اتیلن وکس فعال است و  در صنایع مختلف ازجمله انواع پروفیل‌های دروپنجره، دیوارپوش، کف‌پوش، سقف‌های کاذب، پنل‌ها و قطعات چوب پلاستیک، انواع ورقه‌ای خشک دارویی، بهداشتی و بسته‌بندی، شلنگ و تیوب، پلاستیسول و چرم مصنوعی، ورق‌های فشرده و فومیزه و انواع لوله و اتصالات پی‌وی‌سی بوده و با ارائه راهکارهای روز دنیا به تولیدکنندگان در کنار کالایی مرغوب و باکیفیت آن‌ها را در مسیر تعالی همراهی می‌کند.

مطالب بیشتر
آسایش توری آریا؛ نماد پیشتازی و نوآوری
آسایش توری آریا؛ نماد پیشتازی و نوآوری

پنجره ایرانیان:ورود به صنعت تولید و عرضه توری‌های جمع‌شونده خودکار (رولینگ) با توجه به تحصیلات دانشگاهی و علاقه به انجام کار تولیدی صورت گرفت و زمانی که وارد این صنعت شدیم با مشکل تاخیر در زمان تحویل توری با پنجره به عنوان یکی از مشکلات این صنعت مواجه شدیم، چرا که میزان تقاضا به نسبت عرضه در ماه‌هایی از سال بسیاری بالا بود.

مطالب بیشتر