تاکید استاندار بر ساماندهی بافت فرسوده کرمان
1392/11/09
استاندار کرمان بر تشکیل کارگروهی برای بررسی بافت فرسوده شهر کرمان و ساماندهی این بخش از شهر در نزدیکترین زمان تاکید کرد.
تاکید استاندار بر ساماندهی بافت فرسوده کرمان

 علیرضا رزم حسینی افزود: به نظر می‌‌رسد در خصوص موارد مربوط به بافت فرسوده و بافت تاریخی شهر کرمان اختلاف نظری میان دستگاه‌های مربوط نیست.
وی اظهار کرد: باید با تشکیل کارگروهی با حضور معاون عمرانی استاندار، شهردار، مدیرکل میراث فرهنگی و مدیرکل راه و شهرسازی مسایل مربوط به بافت فرسوده و بافت تاریخی شهر کرمان مورد بررسی قرار گیرد و نسبت به حذف حرایم میراث فرهنگی که برای توسعه شهر کرمان ایجاد مزاحمت کرده است؛ اقدام شود. رزم حسینی با اشاره به زلزله خیز بودن کرمان، تصریح کرد: بسیاری از نقاطی که تحت عنوان بافت تاریخی ثبت شده در حال تخریب و در صورت بروز زلزله برای شهروندان خطرساز است.
وی افزود: باید با تفکیک بخش‌هایی از بافت تاریخی که دارای ارزش است از بخشی از این منطقه که دارای ارزش چندانی نیست و در حال تخریب است؛ حرایم زاید برطرف و راه برای ساخت و ساز و توسعه این منطقه از شهر کرمان باز شود.
وی با اشاره به همدلی موجود بین دستگاه‌های مربوط به بافت فرسوده و تاریخی شهر کرمان، تاکید کرد: باید با پرهیز از قرار گرفتن ساماندهی بافت فرسوده شهر کرمان در پیچ و خم‌های اداری، در اسرع وقت وضعیت این بخش از شهر بهبود یابد.
استاندار کرمان گفت: در بافت فرسوده شهر خطرات غیرقابل پیش بینی است؛ بنابراین اگر قرار است بخشی از آن به عنوان بافت تاریخی حفظ شود؛ باید این مناطق مقاوم سازی شود. رزم حسینی ادامه داد: نقاطی هم که مانع توسعه بافت فرسوده است؛ باید با حذف پیچ و خم‌های اداری با همدلی و هماهنگی دستگاه‌های مربوط، حرایم میراث فرهنگی حذف شود تا بخش خصوصی بتواند نسبت به ساخت و ساز اقدام کند.

Compare Products
Compare