مسکن‌مهر کلاله در حال فرو ریختن!
1392/10/01
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در خصوص برخی از فازهای مسکن‌مهر در استان گلستان هشدار داد و اعلام کرد که پروژه مسکن‌مهر کلاله در حال فرو ریختن است.
مسکن‌مهر کلاله در حال فرو ریختن!

حسینعلی خواجه‎مظفری در آخرین نشست خبری دوران مسئولیت خود در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان اظهار داشت: اگر در ارتباط با مسکن‌مهر شنیدید که در آینده باید یکی از فازهای مسکن‌مهر تخلیه شود، تعجب نکنید. وی با بیان اینکه مسکن‌مهر کلاله باید تخلیه شود، ادامه داد: در شهر گرگان در پروژه فجر 3 به نتیجه‎ای نخواهیم رسید و این پروژه از ابتدای شروع کار تا به امروز تنها 15 درصد رشد فیزیکی داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خاطرنشان کرد: در روزهای ابتدایی ساخت مسکن‌مهر که در اداره‌کل تعاون حضور نداشتم در نامه‎ای که مسکن و شهرسازی سابق ارسال کرده بود به صراحت قید شده بود که اجرای مسکن‌مهر از صفر تا 100 بر عهده مسکن و شهرسازی است. وی افزود: اداره‌کل تعاون فقط ساماندهی نیروها، اعضا و تعاونی‌ها را بر عهده دارد و حتی اجرای این طرح در صلاحیت اداره‌کل تعاون نبود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: ممکن است در تعاونی‎ها برای در نظر گرفتن زمین و یا پیمانکار تبانی‎هایی انجام شده باشد و حتی اتفاق افتاد که یکی از اعضای هیئت مدیره تعاونی مسکن‌مهر که صورت وضعیت پیمانکار را باید امضا می‎کرد، تخلف‎های بسیار زیاد را مرتکب شده است. خواجه‎مظفری متذکر شد: سوال من در خصوص مسکن‌مهر کلاله این است که آزمایش خاک و ژئوتکنیک مسکن‌مهر کلاله به چه صورت انجام شده که اجازه دادند بر روی این زمین ساخت و ساز انجام شود. وی در پایان ابراز داشت: ساختمان‎های مسکن‌مهر کلاله در حال فرو ریختن است و تمام مسئولان باید در خصوص این پروژه پیگیری‎های لازم را انجام دهند و در این خصوص مذاکرات کتبی و شفاهی با برخی مدیران انجام شده که امیدواریم در روزهای آینده مشکل این پروژه نیز حل شود.

اکثر ساخت و سازهای در تبریز روی خط زلزله
اکثر ساخت و سازهای در تبریز روی خط زلزله

رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ساخت وسازهای وسیع در شمال شهر تبریز که روی خط گسل واقع است، انجام گرفته و امن ترین نقاط شهر برای گورستان ها منظور شده است.

مطالب بیشتر
فضاهای آموزشی زنجان در برابر حوادث مقاوم می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان بر مقاوم بودن ساختمان‎های مدارس استان تأکید کرد. امیر نظری، تصریح کرد: آموزش و پرورش برای مقاوم‎سازی و تامین فضاهای آموزشی مرجعی دارد که در این زمینه فعالیت می‎کند و این مرجع تخصصی اداره‌کل نوسازی مدارس است که به فضای فیزیکی مدارس رسیدگی می‎کند.

مطالب بیشتر
خطر ساخت ‌و سازهای غیر‌مجاز در بجنورد
خطر ساخت ‌و سازهای غیر‌مجاز در بجنورد

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نسبت به خطر ساخت و سازهای غیرمجاز در اطراف این شهر اظهار نگرانی کرد.

مطالب بیشتر
یزد پایلوت مدیریت انرژی در ساختمان شد
یزد پایلوت مدیریت انرژی در ساختمان شد

رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت توانیر گفت: استان یزد به عنوان پیشرو در حوزه مدیریت انرژی اداری و با بهره‌گیری از فرهنگ غنی صرفه‌جویی به عنوان منطقه پایلوت وزارت نیرو انتخاب شد.

مطالب بیشتر
خانه‌های تاریخی دزفول در معرض تخریب
خانه‌های تاریخی دزفول در معرض تخریب

بخشی از یک خانه تاریخی در بافت قدیم دزفول به دلیل فرسودگی بر اثر بارندگی و عدم مرمت و ایمن سازی تخریب شد. به گزارش ایرنا خانه تاریخی حسینوند ناصری از خانه‌های تاریخی شهرستان دزفول با شماره ثبت ملی 7905 به دلیل بارندگی چند روز گذشته و فرسودگی تخریب شده است.

مطالب بیشتر
تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری
تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری

معاون مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق نواحی استان تهران و سرپرست برق ری خبر از اجرای طرح جهادی اصلاح شبکه توزیع و روشنایی معابر در شهرستان ری با همکاری 17 شرکت توزیع برق داد و ایمن سازی شبکه از سرقت را از مهمترین اهداف آن دانست.

مطالب بیشتر
تسهیل صدور پایان‌کار مسکن مهر کردستان
تسهیل صدور پایان‌کار مسکن مهر کردستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: برای تسهیل در صدور پایان کار طرح‌های مسکن مهر در کردستان همه دستگاه‌های متولی باید تلاش خود را برای کاهش بروکراسی اداری در این زمینه به عمل آورند.

مطالب بیشتر
نظارت دقیق نظام بر  ساخت و سازها در کرج
نظارت دقیق نظام بر ساخت و سازها در کرج

پنجره ایرانیان: رئیس شورای اسلامی شهر کرج بر نظارت دقیق سازمان نظام مهندسی کرج بر چگونگی ساخت و سازها در این کلانشهر تأکید کرد.

مطالب بیشتر
 قیمت مسکن در اصفهان 10 درصد کاهش یافت
قیمت مسکن در اصفهان 10 درصد کاهش یافت

رییس اتحادیه املاک اصفهان گفت: طی روزهای اخیر، قیمت ملک و خانه در اصفهان 10 تا 20 درصد کاهش یافته است.

مطالب بیشتر
پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی
پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی

سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: طرح بررسی و مطالعه بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش کشاورزی در این استان به پایان رسید.

مطالب بیشتر
شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله بهینه‌سازی شد
شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله بهینه‌سازی شد

طرح اصلاح و بهینه‌سازی تاسیسات و شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله شهرستان مهدی‌‌‌شهر با اعتباری سه میلیارد و 270 میلیون ریال اجرایی شد.

مطالب بیشتر