رعایت معماری اسلامی- ایرانی در ساخت و ساز هرمزگان
1392/09/01
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان هرمزگان از الزام ساخت و سازهای شهری بر اساس اصول معماری اسلامی- ایرانی خبر داد.
رعایت معماری اسلامی- ایرانی در ساخت و ساز هرمزگان

 افشین بهرامی در اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفی سیما و منظر شهری استان هرمزگان، افزود: این اقدام در راستای تصویب ضوابط و شاخص‌های لازم برای بازیابی هویت شهرسازی و معماری اسلامی – ایرانی صورت می‌گیرد. وی با بیان این‌که شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در بند 3 مصوبه بر بومی‌سازی معماری‌ها بر اساس شرایط فرهنگی اجتماعی هر منطقه تاکید کرده است، افزود: به این منظور بومی سازی ضوابط مذکور در دستور کار کمیته ارتقاء کیفی سیما و منظر شهری استان هرمزگان قرار گرفته است.

بهرامی ادامه داد: پیاده سازی معماری اسلامی- ایرانی بدون توجه به بومی‌سازی و در نظر گرفتن شرایطی همچون ویژگی‌های طبیعی، فرهنگی و تاریخی امری ناقص و نافرجام است، از این رو لازم است جامعه مهندسین و شهرسازان استان، بومی‌سازی ضوابط را در دستور کار خود قرار دهند و به جد پیگیری کنند. دبیر کمیته ارتقاء کیفی سیما و منظر شهری هرمزگان با تاکید بر بازیابی هویت شهرسازی و معماری گذشته، گفت: ضوابط و شاخص‌های بازیابی هویت شهرسازی و معماری اسلامی‌فرصتی مناسب برای برنامه‌ریزی بلندمدت جهت نیل به اهداف عالی شهرسازی و معماری اسلامی- ایرانی است. در این راستا برنامه ریزی مدونی برای ارائه ضوابط بومی‌سازی و بازیابی هویت شهرسازی و معماری اسلامی- ایرانی در هرمزگان انجام شده که به امید خدا تا پایان سال جاری محقق خواهد شد. 

اکثر ساخت و سازهای در تبریز روی خط زلزله
اکثر ساخت و سازهای در تبریز روی خط زلزله

رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: ساخت وسازهای وسیع در شمال شهر تبریز که روی خط گسل واقع است، انجام گرفته و امن ترین نقاط شهر برای گورستان ها منظور شده است.

مطالب بیشتر
فضاهای آموزشی زنجان در برابر حوادث مقاوم می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان بر مقاوم بودن ساختمان‎های مدارس استان تأکید کرد. امیر نظری، تصریح کرد: آموزش و پرورش برای مقاوم‎سازی و تامین فضاهای آموزشی مرجعی دارد که در این زمینه فعالیت می‎کند و این مرجع تخصصی اداره‌کل نوسازی مدارس است که به فضای فیزیکی مدارس رسیدگی می‎کند.

مطالب بیشتر
خطر ساخت ‌و سازهای غیر‌مجاز در بجنورد
خطر ساخت ‌و سازهای غیر‌مجاز در بجنورد

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نسبت به خطر ساخت و سازهای غیرمجاز در اطراف این شهر اظهار نگرانی کرد.

مطالب بیشتر
یزد پایلوت مدیریت انرژی در ساختمان شد
یزد پایلوت مدیریت انرژی در ساختمان شد

رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت توانیر گفت: استان یزد به عنوان پیشرو در حوزه مدیریت انرژی اداری و با بهره‌گیری از فرهنگ غنی صرفه‌جویی به عنوان منطقه پایلوت وزارت نیرو انتخاب شد.

مطالب بیشتر
خانه‌های تاریخی دزفول در معرض تخریب
خانه‌های تاریخی دزفول در معرض تخریب

بخشی از یک خانه تاریخی در بافت قدیم دزفول به دلیل فرسودگی بر اثر بارندگی و عدم مرمت و ایمن سازی تخریب شد. به گزارش ایرنا خانه تاریخی حسینوند ناصری از خانه‌های تاریخی شهرستان دزفول با شماره ثبت ملی 7905 به دلیل بارندگی چند روز گذشته و فرسودگی تخریب شده است.

مطالب بیشتر
تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری
تلاش برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق در ری

معاون مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق نواحی استان تهران و سرپرست برق ری خبر از اجرای طرح جهادی اصلاح شبکه توزیع و روشنایی معابر در شهرستان ری با همکاری 17 شرکت توزیع برق داد و ایمن سازی شبکه از سرقت را از مهمترین اهداف آن دانست.

مطالب بیشتر
تسهیل صدور پایان‌کار مسکن مهر کردستان
تسهیل صدور پایان‌کار مسکن مهر کردستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: برای تسهیل در صدور پایان کار طرح‌های مسکن مهر در کردستان همه دستگاه‌های متولی باید تلاش خود را برای کاهش بروکراسی اداری در این زمینه به عمل آورند.

مطالب بیشتر
نظارت دقیق نظام بر  ساخت و سازها در کرج
نظارت دقیق نظام بر ساخت و سازها در کرج

پنجره ایرانیان: رئیس شورای اسلامی شهر کرج بر نظارت دقیق سازمان نظام مهندسی کرج بر چگونگی ساخت و سازها در این کلانشهر تأکید کرد.

مطالب بیشتر
 قیمت مسکن در اصفهان 10 درصد کاهش یافت
قیمت مسکن در اصفهان 10 درصد کاهش یافت

رییس اتحادیه املاک اصفهان گفت: طی روزهای اخیر، قیمت ملک و خانه در اصفهان 10 تا 20 درصد کاهش یافته است.

مطالب بیشتر
پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی
پایان مطالعات بهینه‌سازی مصرف انرژی بخش کشاورزی مرکزی

سرپرست دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: طرح بررسی و مطالعه بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش کشاورزی در این استان به پایان رسید.

مطالب بیشتر
شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله بهینه‌سازی شد
شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله بهینه‌سازی شد

طرح اصلاح و بهینه‌سازی تاسیسات و شبکه‌های توزیع برق روستای فولادمحله شهرستان مهدی‌‌‌شهر با اعتباری سه میلیارد و 270 میلیون ریال اجرایی شد.

مطالب بیشتر