نیازهای جونان در شهرسازی اسلامی را فراموش نکنید
1392/07/01

نماینده قائم مقام دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: در شهرسازی اسلامی باید به نیازهای جوانان به دقت توجه و از توانایی این گروه برای ساختن شهرها استفاده شود، زیرا جوانان به خوبی نیازها و مشکلات را می‌دانند و برای آن برنامه دارند. داگلاس ریگان در اجلاس جهانی شهر اسلامی که با حضور کارشناسان کشورهای خارجی در سالن کنفرانس شهرداری قزوین برگزاری شد، افزود: شهرهای اسلامی باید پایدار ساخته شوند و ایده‌های قوی در پشت این شهرها نهفته باشد.

 وی اظهار کرد: سازمان ملل متحد علاوه بر شهرهای بزرگ به سکونت انسانها در شهرهای کوچک هم توجه دارد و از آنجا که تمرکز بر روی جوانان است باید به نیازهای این گروه توجه جدی شود.  داگلاس ریگان خاطرنشان کرد: برگزاری اجلاس‌هایی مانند اجلاس شهر اسلامی در قزوین در ارائه الگوهایی برای بهتر ساختن شهرهای اسلامی تاثیرگذار بوده و امیدواریم فناوری، کار آفرینی و اشتغال در شهرها به دقت کارشناسی شود. این مسوول ادامه داد: در شهرهای اسلامی جهان از جمله ایران، فرهنگ‌های مختلف در کنار هم قرار گرفته اند و پیوند نزدیکی با هم دارند. وی گفت: در شهرهای مدرن امروزی که قدمت کمی دارند این امتیاز به چشم نمی‌خورد درحالی که شهرهای اسلامی از قدمت بالایی برخوردارند. رایگان، با اشاره به این که یکپارچگی در شهرهای اسلامی سال‌های طولانی است که وجود دارد، یادآور شد: مسئله اقتصاد در شهرهای اسلامی ایران موجب تحرک و پویایی همه اعضای خانواده شده و نوعی یکپارچگی و تعامل سازنده را بین افراد ایجاد کرده است.

 مدیر بخش جوانان و اقتصاد شهری برنامه اسکان ملل متحد تصریح کرد: تاریخچه قدیمی شهرهای اسلامی به همراه حضور جوانان پرنشاط و خلاق می‌تواند زمینه پایداری شهری و توسعه پایدار را در این شهرها فراهم کند. وی اظهار کرد: قزوین با وجود ویژگی‌هایش شهر مناسبی برای زندگی و قدمت تاریخی اش الگویی قابل ارایه برای دیگر شهر‌ها است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 72 ، مهر ماه 1392

Compare Products
Compare