انتقاد از زیرساخت‌های مسکن مهر در آذربایجان غربی
1392/07/01

یکی از نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرای بدون برنامه‏‌ریزی مسکن‏‌مهر‏‌ در استان اظهارداشت: متاسفانه مسکن‏‌مهر‏‌ در این استان در مکان‏‌ها‏‌یی احداث شده است که زیر‏‌ساخت‏‌ها‏‌ی لازم در آنها فراهم نبوده است. نادر قاضی‏‌پور با بیان اینکه طرح مسکن‏‌مهر‏‌ در صورت اجرای مناسب می‏‌تواند مشکل مسکن در این استان را رفع کند افزود: مسکن محل استراحت، آسایش و آرامش افراد جامعه محسوب می‏‌شود این در‏‌حالی است که مساکن مهر به دلیل متراژ کم با سقف‏‌ها‏‌ی کوتاه بیشتر به خوابگاه شبیه است تا مسکن. وی ادامه داد: در حال حاضر بخش اعظمی از طرح‏‌ها‏‌ی مسکن‏‌مهر‏‌ در حال احداث ارومیه در خارج از محدوده شهر بوده که از امکانات آموزشی از قبیل مدرسه و نیز خدمات زیرساختی فاضلاب و... بی‏‌بهره است. قاضی‏‌پور همچنین به تبعیض در احداث مسکن‏‌مهر‏‌ در ارومیه اشاره کرد و گفت: مسکن‏‌مهر‏‌ در شهرستان ارومیه در سه منطقه گلهشر، ایثار و گلمانخانه احداث شده است که در این میان گلهشر به علت قرارگیری در منطقه بالای شهر دارای موقعیت مناسب نسبت به سایرین است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متاسفانه واحدهای مسکن‏‌مهر‏‌ در گلهشر را که موقعیت مناسبی دارند، به کارمندان اداراتی چون سازمان بازرسی و دانشگاه علوم پزشکی و استانداری واگذار می‌کنند، از طرف دیگر واحدهای مسکن‏‌مهر‏‌ ایثار را به کارمندان ادارات سطح متوسط و واحدهای گلمانخانه را نیز به قشر آسیب‏‌پذیر جامعه واگذار کرده‌اند. قاضی‏‌پور افزود: مسکن‏‌مهر‏‌ گلمانخانه ارومیه در منطقه‌ای احداث شده است که نه سیستم دفع فاضلاب دارد، نه مسجد و نه مدرسه در این راستا پس از استقرار خانواده‏‌ها‏‌ که بیشتر از قشر کم توان جامعه هستند باید منتظر ترک تحصیل فرزندان نیز بود.

وی با بیان اینکه در‏‌حال حاضر شهرها به ویژه ارومیه دارای بافت فرسوده زیادی هستند گفت: برای حل مشکل بافت‏‌ها‏‌ی فرسوده می‌توان مسکن‏‌مهر‏‌ را در آنها اجرا کرد و چون دارای تمامی امکانات رفاهی و زیرساختی در این مکان‏‌ها‏‌ وجود دارد طرحی موفق و کارآمد از آب در می‏‌آمد. نماینده مردم ارومیه در مجلس شوای اسلامی با بیان اینکه، قبل از احداث مسکن‏‌مهر‏‌ باید برنامه‌‏‌ریزی مناسبی در این راستا صورت می‌گرفت، افزود: برخی‌ها تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کنند ولی متاسفانه در استان ما عده‏‌‌ای فرصت‌ها را به تهدید مبدل می‏‌‌سازند.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 72 ، مهر ماه 1392

Compare Products
Compare