13 روستای کرمان با انرژی‌های نو تامین برق می‌شود
1392/08/01

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان گفت: ما فعالیت‌های تحقیقاتی را به عنوان یک هزینه تلقی نمی‌کنیم، بلکه آن را سرمایه‌گذاری اساسی می‌دانیم. عبدالوحید مهدوی‌نیا در سومین سمینار تحقیقاتی پژوهشی این شرکت که با حضور جمع گسترده‌ای از محققین دانشگاهی و صنعتی برگزار شد، با بیان این‌که بنیان‌گذار این سمینار محسن بنی‌فاطمه، از همکاران شرکت بوده است، در خصوص اهداف این سمینار مواردی را عنوان کرد.

وی در این‌باره اظهار کرد: شرکت‌هایی مثل ما که متقاضیان زیادی و شبکه گسترده‌ای دارد باید هم نیازهای فنی را پاسخ بدهد و هم نیازهای مشتریان را‌ در کنار ‌فعالیت‌های اقتصادی‌ پوشش دهد. مهدوی‌نیا با بیان این‌که برای رسیدن به این اهداف، نیاز به روش‌های نو داریم، گفت: در این زمینه، تحقیقات و پیشنهادات موثرترین روش است که اگر نهادینه شود، مزایایی دارد. مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان افزود: اولین مزیت آن، این است پرسنلی که کار تحقیقاتی می‌کنند در مورد کارها فکر و تامل بیشتر داشته و روش‌های بهتری را ارایه می‌دهند، از طرفی، با ارتقای سطح مطالعه کارکنان، دانش فنی و علمی شرکت نیز افزایش می‌یابد.

وی بروز خلاقیت پرسنل و همکاران را نیز از دیگر مزایای تقویت حوزه پژوهش دانست و اظهار کرد: با توجه به این موارد، ما فعالیت‌های تحقیقاتی را به عنوان یک هزینه تلقی نمی‌کنیم، بلکه آن را سرمایه‌گذاری اساسی می‌دانیم. مهدوی‌نیا در ادامه، برخی از فعالیت‌های تحقیقاتی شرکت برق جنوب استان کرمان را برشمرد. وی گفت: شرکت ما 16 شهرستان را تحت پوشش دارد با یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت که از این تعداد، 55 درصد آن در مناط روستایی و بقیه در شهر هستند. وی مجموع مشترکین این شرکت را هم 450 هزار نفر اعلام و بیان کرد: شرکت برق جنوب استان کرمان در زمینه برق‌رسانی به روستاها در کشور رتبه دوم دارد.

مهدوی‌نیا افزود: تعداد مشترکین خانگی 87 درصد کل مشترکین بوده که31 درصد مصرف در این بخش است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان مجموع مشترکین بخش کشاورزی را نیز دو درصد عنوان و اظهار کرد: این بخش، 49 درصد مصرف را تشکیل می‌دهد. مهدوی‌نیا همچنین ضمن بیان سهم مصرف بخش عمومی، صنعتی و تجاری گزارشی نیز از وضعیت نیروی انسانی شرکت ارایه کرد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان گفت: از آنجا که 49 درصد مصرف ما در کشاورزی بوده، برای مدیریت مصرف، همه مشترکین را شناسایی کرده و به وسیله مبلغین به کشاورزان آموزش‌های لازم را دادیم.

وی افزود: استفاده از آبگرمکن‌های خورشیدی در شهرک 151 واحدی جیرفت و برق‌دار کردن شش روستا در جنوب استان از محل انرژی‌های نو نیز انجام شده است. وی با بیان این‌که از این نظر ما در کشور پیشگام هستیم، اظهار کرد: در سال جاری هم برق‌دار کردن 13 روستا از محل انرژی‌های نو مدنظر است. مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان همچنین گفت: گلزارهای شهدا در مناطق جنوبی استان که فاصله طولانی از شبکه برق داشتند را نیز‌ به وسیله انرژی خورشیدی برق‌رسانی کرده‌ایم.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 73 ، آبان ماه 1392

Compare Products
Compare