تولید برق با راه رفتن دانش‌آموزان
1392/08/01

در مدرسه‌ای در انگلیس موزائیک‌هایی در راهروی مدرسه گذاشته شده است که با راه رفتن روی آنها برق تولید می‌کند. به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، یک شرکت انگلیسی راه جدیدی برای تولید برق از راه رفتن دانش آموزان ابداع کرده است. این شرکت با نصب موزائیک‌هایی مخصوص در کف راهروی یکی از مدارس، از راه رفتن دانش آموزان برق تولید می‌کند. در هر کدام از این موزائیک‌ها قطعات الکترونیک نصب شده است که فشار حاصل از پای دانش آموزان را به برق تبدیل می‌کند. هر کدام از این موزائیک‌ها که خودش از مواد بازیافتی ساخته شده است، با هر بار راه رفتن روی آن چهار وات برق تولید می‌کند. برق تولید شده از این روش در باطری‌های مخصوص ذخیره می‌شود.

نشریه پنجره ایرانیان، سال ششم ، شماره 73 ،آبان ماه 1392

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر