ساخت دستگاه امحای لامپ‌های فلورسنت در اصفهان
1391/07/01

دستگاه امحاء لامپ‌های فلورسنت(مهتابی و کم مصرف) توسط یک شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، طراحی و ساخته شد.این دستگاه توسط شرکت مهرپردازان محیط زیست ثمین و برای جمع آوری پسماندهای الکتریکی و الکترونیکی تولید شده‌است.رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اهمیت مدیریت پسماند گفت: طراحی و ساخت دستگاه امحاء انواع لامپ‌های فلورسنت، نخستین بار در کشور در دستور کار این شرکت قرار گرفت.محمود شیخ زین الدینبا بیان اینکه لامپ فلورسنت(کم مصرف) دارای فلز جیوه‌است، افزود: لامپ‌های از رده خارج شده به دلیل سمی بودن جیوه دارای خطر برای انسان بویژه بر روی مغز جنین، کودکان و افراد آسیب پذیر است.رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه سالانه در کشور بیش از 19 میلیون شعله انواع لامپ فلورسنت استفاده می‌ شود، تصریح کرد: بسیاری از این لامپ‌ها پس از استفاده به دلیل عدم وجود سیستم دفع و بازیافت، خطری جدی برای سلامت افراد و محیط زیست ایجاد خواهد کرد.وی امحاء یکهزار و 500 لامپ فلورسنت در روز، حذف گاز خطرناک جیوه و ترویج فرهنگ بازیافت این لامپ‌ها را از مهمترین مشخصه‌های دستگاه امحاء انواع لامپ‌های فلورسنت برشمرد.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 60 ، مهر ماه 1391

 

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر