مدیریت ورود و خروج افراد و کارمندان را به دست بگیرید
1391/05/01

محققان جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی موفق به طراحی و ساخت انواع گذرگاه‌(گیت)های کنترل و دسترسی در قالب یک سامانه جامع شدند که می توان از طریق این سامانه، مدیریت تردد و دسترسی در سازمان‌های بزرگ و کوچک را به صورت سیستمی و با حداقل نیاز به نیروی انسانی انجام داد.مهندس تابش، عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی و مجری طرح گیت‌های تردد  ، اظهارکرد: امکان ایجاد گزارش‌های آماری، بررسی و ثبت زمان تردد هر فرد، امکان ایجاد زمان بندی‌های مختلف، ثبت و پیگیری موقعیت مکانی هر فرد، مشاهده تمامی ترددها با جزییات در هر ناحیه،‌ امکان و تعریف و دسته‌بندی روزهای متفاوت سال، امکان مدیریت و تنظیم سخت افزار توسط نرم افزار، امکان نصب مانیتور ونمایش عکس ومشخصات عبورکنندگان، امکان بازیابی تصاویر DVR بر اساس زمان رخدادها و فرد عبور کننده، امکان گروه‌بندی پرسنل و تعیین زمانهای مجاز دسترسی برای هر گروه، امکان تعیین سطوح دسترسی مختلف پرسنل بر اساس رده‌های سازمانی، امکان اتصال به سیستم‌های مختلف از قبیل حضور و غیاب، امکان تعیین نواحی مختلف سازمان و تعیین زمان‌های مجاز دسترسی به هر ناحیه و همچنین امکان ضبط تصاویر عبور کنندگان قبل و بعد از ورود و مشاهده آن در برنامه گزارشگری ازجمله قابلیت‌های عمومی سامانه جامع کنترل و دسترسی است که در قالب انواع گذرگاه‌(گیت)های تردد در جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی با سفارش متقاضیان داخلی طراحی و ساخته می شود.

وی با بیان این که گیت‌های تردد در انواع سازمان‌های اداری و نظامی کاربرد دارد، تصریح کرد: با مطرح شدن موضوع حفاظت پیرامونی و کنترل تردد در اماکن و محیط‌های اداری حساس، گیت‌های تردد از اهمیت دو چندانی برخوردار شده و واحد خواجه‌ نصیر الدین طوسی جهاد دانشگاهی طراحی و ساخت آن را در دستور کار قرار داده است. با استفاده از گیت‌های تردد می‌توان بخش‌های مختلف یک اداره و یا سازمان نظامی را برای افراد و پرسنل آن طبقه بندی کرد تا آن‌ها برای ورود به هریک از بخش‌ها طبقه بندی شده و به صورت سیستماتیک کنترل شوند. سامانه جامع کنترل و دسترسی دارای دو قسمت نرم‌افزاری و سخت افزاری است که در بخش نرم افزاری عملیات مدیریت کنترل تردد و دسترسی به صورت زون بندی شده انجام شده و بخش سخت افزاری نیز به اجرایی کردن برنامه‌های نوشته شده در این سامانه می‌پردازد.

عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: مطالعات اولیه برای طراحی و ساخت گیت‌های تردد از سال 86 آغاز شده و موفق شدیم در پایان همان سال نخستین نمونه آن را بسازیم. این گیت‌ها دارای انواع مختلف بوده که با توجه به کارکردهای متفاوت، ساخته شده است که می‌توان به گذرگاه کنترل تردد فضای باز ، گذرگاه کنترل تردد شیشه‌یی سریع ، گذرگاه کنترل تردد باله‌یی، گذرگاه کنترل تردد دو باله ، گذرگاه کنترل تردد سه شاخه، گذرگاه کنترل تردد نوری، گذرگاه کنترل تردد شیشه‌ای گردان، گذرگاه کنترل تردد تمام قد و... اشاره کرد.

وی با بیان اینکه انواع این گیت‌ها برای سازمان‌ها و دستگاه‌هایی مانند مجلس شورای اسلامی، سازمان انرژی اتمی ایران، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان اسناد و کتابخانه ملی و... ساخته شده است، عنوان کرد: طراحی و ساخت این گیت‌های تردد برای جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی حجم بالای سرمایه‌گذاری را در پی داشته است و با توجه به کیفیت بهتر از نمونه خارجی توانسته‌ایم محصولات خود را تا چند برابر ارزان‌تر از قمیت نمونه وارداتی به متقاضیان عرضه کنیم.

تابش با اشاره به گذرگاه کنترل تردد شیشه‌یی سریع به عنوان یکی از انواع گذرگاه‌های کنترل تردد ساخت جهاد دانشگاهی به خبرنگار ایسنا گفت: این محصول ضمن انطباق کامل با سیستم جامع کنترل تردد جهاد دانشگاهی (JDACCESS) و قابلیت پشتیبانی از دیگر سیستم‌های کنترل تردد استاندارد در مکان‌های عمومی پرتردد مانند مترو، ایستگاه‌های اتوبوس، کانترهای فرودگاهی، اماکن تجاری، ورزشگاه‌ها و ... کاربرد داشته و می‌تواند در هر دقیقه 40 تردد را کنترل کرده و ثبت کند.

وی درباره نحوه کار این گذرگاه تصیرح کرد: در صورت تنظیم دستگاه بر روی حالت بسته با دریافت سیگنال فرمان از سوی سیستم کنترل تردد و در صورت مجاز شناخته شدن ورود، موانع شیشه‌یی کنار رفته و به فرد اجازه عبور می‌دهد و به همین حالت در صورت غیر مجاز شناخته شدن ورود، موانع شیشه‌یی بسته شده وامکان عبور را از فرد می‌گیرد. در مواقع عبور بیش از یک نفر و یا عبور از جهت مخالف، حسگرها آلارم می‌دهد اما به دلیل تعبیه حسگر در دستگاه، خطر بسته شدن شیشه و قرار گرفتن فرد در بین آن به صفر رسیده است. همچنین گذرگاه کنترل تردد شیشه‌یی سریع دارای ویژگی‌هایی مانند ایجاد امکان سرعت تردد بسیار بالا، ثبات عملکرد و پیش‌بینی موارد ایمنی، طراحی بسیار زیبا متناسب با مکان‌های لوکس، امکان تعبیه UPS داخلی برای مواقع اضطراری قطع برق، امکان تعبیه نمایشگر نورانی روی شیشه‌ها به منظور تشخیص باز یا بسته بودن درها، سیستم حرکتی موتور DC به همراه گیربکس بوده و در مواقع اضطراری مانند قطع جریان برق یا پیشامدهای غیر منتظره، امکان برنامه‌ریزی برای دستگاه به گونه‌ای که شیشه‌ها در حالت بسته یا باز باقی بمانند وجود دارد.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در پایان با بیان اینکه گذرگاه کنترل تردد نوری نیز یکی دیگر از انواع گذرگاه‌های ساخته شده است که در اماکن حساس که شخصیت‌های مهم و برجسته کشوری و لشگری تردد می‌کنند قابل استفاده است، خاطرنشان کرد: با استفاده از این محصول می‌توان بدون مانع فیزیکی و همراه با تکریم ارباب رجوع و سرعت عمل بالا، عملیات کنترل ورود و خروج و ثبت آمار تردد افراد، ویلچر، کالا و ... را انجام داد.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 58 ، مردادماه 1391

Compare Products
Compare