ساخت 10هزار واحد مسکن ویژه در تهرانپارس و تهرانسر
1391/03/01
معاون عمرانی استاندار تهران از احداث «مسکن ویژه تهران» با شرایط خاص و امکانات رفاهی کامل خبر داد و گفت: بزودی شرایط واگذاری این واحدها را اعلام خواهیم کرد، اما در حال حاضر هیچگونه ثبت نامی نداریم و شرایط ثبت نام تنها از طریق و اداره کل مسکن و شهرسازی استان تهران اعلام خواهد شد.

محمدرضا محمودی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به طرح کارگروه مسکن و شهرسازی استان تهران گفت: در حال حاضر احداث یک پروژه 10 هزار واحدی در تهرانپارس کلید خورده که شرایط واگذاری آن متعاقبا اعلام خواهد شد. وی افزود: قیمت مسکن ویژه استان تهران همچون مسکن مهر که با متری 300 تا 400 هزار تومان تمام می‌شود نیست، اما قیمت آن از املاک و آپارتمان‌های فعلی ارزانتر است و تمام امکانات و شایستگی‌های شهر تهران را داراست.

معاون عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: این واحدها به صورت مجتمع یا برج‌های مسکونی احداث می‌شوند که در جایابی‌ها، «تهرانپارس»، «تهرانسر» و «حکیمیه» نهایی شده‌ و ساخت نخستین واحدهای این پروژه در تهرانپارس آغاز شده است. محمودی با بیان اینکه شرایط و نحوه واگذاری این نوع مسکن را اعلام خواهیم کرد، اضافه کرد: در حال حاضر هیچ کجا هیچگونه ثبت نامی برای این مسکن‌ها صورت نمی‌گیرد، لذا شهروندان مراقب سو استفاده افراد سودجو باشند، چرا که شرایط ثبت نام فقط از طریق مسکن و شهرسازی استان اطلاع رسانی خواهد شد.

محمودی ، همچنین از آغاز احداث 30 هزار مسکن مهر نیمه ویلایی در شهر جدید پرند خبرداد و اظهار کرد: این واحدها در مجاورت شهر جدید پرند به صورت نیمه ویلایی و در زمین‌های بالای 300 متر احداث می‌شود که امکانات آن متفاوت از مسکن مهر است و از شرایط و رفاه مناسبی برخوردار است. وی افزود: این واحدها در 3 تا 5 طبقه احداث می‌شوند و از امکاناتی چون پارکینگ و آسانسور برخوردارند. به گفته محمودی همچنین احداث 80 هزار واحد جدید در شهر پردیس نیز در دستور کار است، چرا که تقاضای شهروندان در این شهرک بسیار زیاد بود و از این تعداد 30 هزار واحد به صورت نیمه ویلایی است که در زمین‌های بالای 300 متر و به صورت 3 تا 5 طبقه احداث می‌شود.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 56 ، خردادماه 1391

Compare Products
Compare