3 دستور برای سیستم گرما و سرمای ساختمان
1391/01/01

سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در بخشنامه ای به کلیه مهندسان شاغل در دفاتر نمایندگی اعم از معمار، عمران و مکانیک 3 دستور تازه را ابلاغ کرد که عبارتند از

1-      مهندسان طراح معماری ساختمان موظف هستند در هنگام طراحی ساختمان، سیستم گرمایش ساختمان را مشخص و براساس نوع سیستم گرمایشی، دودکش مناسب برای تجهیزات گازسوز پیش‌بینی و جزییات اجرایی دودکش را ضمیمه نقشه‌های طراحی نمایند.

2-      مهندسان ناظر ساختمان موظف هستند در هنگام نظارت بر اجرای ساختمان توجه کافی به استاندارد بدون دودکش تجهیزات گرمایشی از جمله قطر دودکش، ارتفاع دودکش، دود بند بودن دودکش و اجرای صحیح دودکش داشته باشند.

3-      مهندسان ناظر گاز موظف هستند در هنگام نظارت بر اجرای لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها به استاندارد بودن دودکش‌ها توجه کرده و در صورت عدم چینش دودکش توسط مهندس طراح و ناظر ساختمان مراتب را به طراح و ناظر ابلاغ و از تایید لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها خودداری نمایند.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 54 ، فروردین 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر