راه‌اندازی بزرگ‌ترین سایت آنادایزینگ و رنگ پودری پروفیل آلومینیوم در ایران
1402/06/21
پنجره‌ایرانیان؛ بزرگ‌ترین سایت آنادایزینگ و رنگ پودری پروفیل آلومینیوم در ایران توسط شرکت آلومرول نوین افتتاح شد.
راه‌اندازی بزرگ‌ترین سایت آنادایزینگ و رنگ پودری پروفیل آلومینیوم در ایران

به گزارش باشگاه آلومینیوم، شرکت آلومرول نوین تولیدکننده انواع پروفیل‌های آلومینیوم در طرح توسعه‌ی خود که 2 سال پیش آغاز شد، در سالن‌هایی به مساحت 14 هزار مترمربع در مجموعه کارخانجات آلومرول نوین در شهرک صنعتی خیرآباد اراک، بزرگ‌ترین سیستم آنادایزینگ کشور را با ظرفیت 120 کیلوآمپر و توانایی آنادایز 60 تن پروفیل آلومینیوم در روز و بزرگ‌ترین خط رنگ پودری الکترواستاتیک در کشور به همراه خط زیرسازی کروماته طلایی را با ظرفیت 50 تن در روز که این ظرفیت قابل‌افزایش تا 120 تن در روز است، شروع به ساخت کرد که پس از 2 سال در ابتدای سال 1402 به بهره‌برداری نهایی رسید.

خط آنادایزینگ که مساحتی حدود 8 هزار مترمربع را به خود اختصاص داده است با استفاده از تکنولوژی شرکت مونتی ایتالیا، محصولاتی با استانداردهای اروپایی تولید می‌کند. همچنین خط رنگ پودری الکترواستاتیک نیز مساحتی حدود 6 هزار مترمربع را به خود اختصاص داده که سیستم زیرسازی آن از شرکت مونتی ایتالیا و دو خط رنگ پودری افقی از تکنولوژی کشور ترکیه بهره می‌برد.

در ضمن باید به این نکته اشاره کرد که واحد زیرسازی کروماته طلایی که قبل از رنگ پودری الکترواستاتیک انجام می‌شود دارای یک سیستم تصفیه پیشرفته و کامل است که هیچ‌گونه آلودگی زیست‌محیطی ندارد.

همچنین آزمایشگاه‌های کامل و مجهز با توانایی انواع تست شیمیایی، رنگ، طول عمر پوشش‌های آنادایز و رنگ پودری ازجمله پاشش نمک، خط و خش و... نیز تدارک دیده شده است که سبب کنترل کیفی بالای این محصولات خواهد شد. در همین راستا شرکت آلومرول نوین در حال طی کردن فرایند اخذ گواهینامه‌های QUALCOAT و QUALANOD است.

هدف آلومرول از راه‌اندازی این بخش‌ها رسیدن به کیفیتی در سطح جهانی و مطابق با استانداردهای روز دنیا و راه‌یابی به بازارهای جهانی است. گفتنی است در حال حاضر صادرات مجموعه آلومرول نوین به کشورهای همسایه و اروپایی آغاز شده است و بازارهای جدید نیز مدنظر آلومرول نوین قرار دارد که در حال بازاریابی است.

همان‌طور که می‌دانید آنادایزینگ یکی از فرایندهای پوشش و محافظت سطحی محصولات آلومینیومی است که در این عملیات، سطح مقاطع به کمک فرایندهای الکتروشیمیایی توسط لایه مخصوصی از اکسید آلومینیوم پوشانیده می‌شود که علاوه بر زیبایی این مقاطع، از خوردگی و آسیب‌دیدگی پروفیل‌ها و مقاطع آلومینیومی جلوگیری می‌کند. این روش یکی از شایع‌ترین راه‌های محافظت سطحی آلومینیوم است، بااین‌حال نتیجه نهایی عملیات، یکسان بودن طیف رنگی و محصول نهایی به میزان زیادی به کیفیت مقطع آلومینیومی و نیز دقت و فن‌آوری بکار رفته در عملیات آنادایزینگ بستگی دارد. در این فرایند، محصولات آلومینیومی ضمن عبور از وان‌های مختلف حاوی مواد شیمیایی، تحت عملیات قرارگرفته و نتیجه نهایی، سطحی صاف، یکدست و با کیفیت بسیار بالا است. ازاین‌رو، استفاده از محصولات آلومینیومی با پوشش آنادایزینگ در انواع در، پنجره، نرده و مصارف دکوراسیون خصوصاً در صنعت ساختمان، این عملیات را به یکی از بخش‌های مهم و حیاتی تولید محصول نهایی مبدل ساخته است.

از مشخصات سیستم آنادایزینگ شرکت آلومرول نوین می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

 

-بارگیری خودکار پروفیل‌های آلومینیومی تا طول 7 متر به کمک تجهیزات پیشرفته و با دقت بالا

-ایجاد دستورالعمل‌های منحصربه‌فرد برای هر محصول بر اساس نوع سفارش و درخواست مشتری

-استفاده از ربات‌های خودکار برای افزایش دقت و سرعت در مراحل جابجایی محصول

-کنترل دقیق رسانایی الکتریکی در تمامی وان‌های شیمیایی که موجب یکنواختی در رنگ و افزایش کیفیت محصول می‌گردد

-کنترل دقیق دما در سیستم گرمایش

-کنترل دقیق دما در وان‌های اسید

-استفاده از رکتیفایرهای Munk (مونک) آلمان با ظرفیت کل 120 هزار آمپر

-سیستم کنترل یکنواختی غلظت و دما در وان‌های آنادایزینگ که یکی از الزامات دستیابی به یکنواختی رنگ است

-سیستم اسپری آب و شستشوی اتوماتیک محصول

-استفاده از ترانسفورمرهای الکتروکالرینگ Munk (مونک) آلمان به ظرفیت 36 هزار آمپر با قابلیت کنترل رنگ به‌منظور تنظیم طیف رنگی در زمان تولید

-استفاده از سیستم تصفیه آب به روش RO (اسمز معکوس) و DI (دیونیزاسیون) همراه با بهره‌گیری از جدیدترین روش‌های موجود

-تثبیت فرایند آنادایزینگ به کمک سیل سرد و گرم به‌صورت هم‌زمان

-استفاده از سیستم دوزینگ اتوماتیک به‌منظور کنترل یکنواختی محلول‌های شیمیایی موجود در وان‌های عملیات

-استفاده از جدیدترین سیستم‌های خنک‌کننده مواد شیمیایی با سرعت و دقت بسیار بالا

-فیلتراسیون مواد شیمیایی به‌صورت تمام‌خودکار

-استفاده از سیستم ریکاوری و بازیافت اسید برای کنترل غلظت آلومینیوم در وان‌های اسید

-مجهز به آزمایشگاه مدرن با پیشرفته‌ترین تجهیزات اندازه‌گیری و کنترل مطابق با استاندارد Qualanod

-استفاده از واحد کنترل مرکزی برای نظارت کامل بر خط تولید و فرایندهای خودکار

-بهره‌گیری از سیستم مکش مرکزی به‌منظور جلوگیری از خروج گازهای آلاینده به محیط بیرونی و اجرا کلیه فرایندها بر اساس استانداردهای زیست‌محیطی

-استفاده از مجهزترین سیستم تصفیه فاضلاب صنعتی با ظرفیت 50 مترمکعب بر ساعت به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه آلودگی زیست‌محیطی و برگشت آب تصفیه‌شده به خط تولید که موجب کنترل و کاهش میزان آب مصرفی می‌شود

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
محرومیت صنعت پروفیل آلومینیوم از رقابت‌های جهانی
محرومیت صنعت پروفیل آلومینیوم از رقابت‌های جهانی

پنجره‌ایرانیان؛ قدمت تولید پروفیل آلومینیومی در کشور شاید بیشتر از کشورهای همسایه باشد اما این قیاس، نشان‌دهنده برتری ایران در این زمینه نیست زیرا تولیدکنندگان پروفیل در کشور ترکیه، در مدت‌زمانی که وارد این حوزه پرسود شده‌اند، از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود بهره برده‌اند و توانسته‌اند بعد از مدت‌زمان کوتاهی، سرمایه اولیه خود را برگردانند.

مطالب بیشتر
راه‌اندازی بزرگ‌ترین خط رنگ پودری تمام‌اتوماتیک در نورد آلومینیوم
راه‌اندازی بزرگ‌ترین خط رنگ پودری تمام‌اتوماتیک در نورد آلومینیوم

پنجره‌ایرانیان؛ بزرگ‌ترین خط رنگ پودری تمام‌اتوماتیک ورق آلومینیوم در شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم راه‌اندازی شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر