تحریم‌ها، توان تولید را از تولیدکنندگان آلومینیوم گرفته است!
1398/06/27
پنجره‌ایرانیان؛ رئیس هیات‌ مدیره شرکت نوین‌گداز امین که در زمینه تولید شمش‌های آلیاژی فعالیت می‌کند، در خصوص نبود زیرساخت‌های مناسب برای واردات یا صادرات، گفت: کشور ما در زمینه تولید شمش آلومینیوم اولیه، به کشورهای دیگر وابسته است و باید مواد اولیه موردنیاز خود را از کشورهای هند و استرالیا وارد کند اما بااین‌حال، علی‌رغم دانستن این موضوع در این سال‌ها اقدامی در جهت سهولت تامین آلومینا در کشور انجام نگرفته و با وضع تحریم‌ها اوضاع پیچیده‌تر نیز شده است. در حال حاضر راه‌های وارداتی و صادراتی کاملا بسته شده است.
تحریم‌ها، توان تولید را از تولیدکنندگان آلومینیوم گرفته است!

به گزارش فلزات آنلاین، علی‌اکبر ملتجی در گفت‌وگو با این پایگاه خبری، در خصوص مشکلاتی که در زمینه گردش مالی در جهت صادرات و واردات وجود دارد، اظهار داشت: حتی اگر در نظر بگیریم که تحریم فلزات برداشته شود، مشکلاتی که براثر تحریم‌های کلی برای کشور و به‌خصوص صنعت‌گران ایجاد شده، امکان هرگونه معامله‌ای را از تولیدکنندگان محصولات آلومینیومی گرفته است. چه برسد به شرایط فعلی که امکان گردش مالی را به دلیل تحریم‌ها نداریم و فکر نمی‌کنم در آینده نیز بتوانیم در این زمینه اقدامی انجام دهیم. مادامی‌که امکان گردش سرمایه وجود نداشته باشد هیچ‌گونه فعالیتی اعم از تولید و فروش نمی‌توان انجام داد.

وی در خصوص تاثیر تحریم‌ها بر صادرات و واردات، بیان کرد: قبل از اینکه تحریم‌ها بخواهند اقتصاد ما را از پا درآورند، کمبود سرمایه و قرار نگرفتن سرمایه در چرخه اقتصادی مولد، زودتر و موثرتر از تحریم‌ها به بدنه صنعت آلومینیوم ضربه وارد کرده، علاوه بر این وجود تحریم‌ها ردوبدل شدن سرمایه را دشوارتر نیز کرده است.

رئیس هیات ‌مدیره شرکت نوین‌گداز امین در خصوص رکود بازار صنایع بالادستی آلومینیومی در کشور، توضیح داد: در حال حاضر شرایط به شکلی درآمده است که رکود بر بازار تولید، خریدوفروش دائمی شده و صنایع بالادستی به‌اندازه نیاز کشور تولید ندارند و تولیدکنندگان محصولات آلومینیومی نیز تنها به‌اندازه میزان سفارشی که می‌گیرند محصول تولید و روانه بازار می‌کنند و تمایلی ندارند که میزان تولیدات خود را افزایش دهند.

ملتجی در خصوص معضلات تامین مواد اولیه برای تولید شمش خالص آلومینیومی، بیان کرد: عمده مشکلی که در حال حاضر و با وضع این تحریم‌ها با آن مواجه شده‌ایم دسترسی دشوار به مواد اولیه است، تامین آلومینای موردنیاز برای تولید شمش آلومینیومی بزرگ‌ترین معضل صنعت آلومینیوم کشور است، البته تحریم‌ها در سایر سطوح نیز تاثیرگذار بوده اما این حوزه بیشترین آسیب را در این مدت دیده است.

وی با اشاره به کمبود مواد اولیه موردنیاز برای تولید شمش آلیاژی، بیان کرد: در حال حاضر شاید تاثیر تحریم‌ها بر تولید شمش‌های خالص چشمگیر نباشد اما در آینده قطعا این موضوعات ملموس‌تر خواهد شد و در مرحله بعدی، تاثیر خود را بر صنعت ما نشان خواهد داد چون اگر ما شمش خالص در اختیار نداشته باشیم حتما در آینده نزدیک مجبور به واردات این‌گونه شمش‌ها خواهیم شد که این اقدام، فعالیت بسیاری از کارخانه‌ها را به چالش خواهد کشید.

رئیس هیات ‌مدیره شرکت نوین‌گداز در پایان گفت: تولید شمش آلیاژی یک هنر است و تولیدکنندگان ایرانی در حال حاضر، به سطحی رسیده‌اند که می‌توانند در این زمینه بیشترین بهره‌وری و کارآرایی را داشته باشند و خوشبختانه تولید این‌گونه شمش‌ها به دلیل اینکه از ضایعات نیز در هنگام تولید استفاده می‌کند، کمتر از صنایع آلومینیومی دیگر آسیب دیده است.

 

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر